**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

00.54:** Politiet innbringer en person som står og drikker alkohol i krysset Vestre Strandgate/Dronningensgate.

**KRISTIANSAND: Støy

01.02:** Politiet mottar klage på en privatfest i Slettheiveien. Det meldes om støy og høy musikk. Politiet tar en tur til adressen, og får dempet musikken.

**KRISTIANSAND: Brennende bildekk

01.14** : Politiet får inn en melding om at det ligger brennende bildekk i Setesdalsveien. Brannvesenet rykker ut, og får slukket brannen og ryddet veien.

**TVEDESTRAND: Festbråk

01.15:** I Vesterlikleiv i Tvedestrand avholdes det en i overkant høylytt fest, og politiet mottar en klage. Men før politiet rekker å gjøre noe særlig, roer det hele seg ned.

**TVEDESTRAND: Beruselse

01.25:** Tvedestrand fjordhotell har problemer med en beruset gjest, og tilkaller politiet. Men, etterhvert får de ordnet greit opp i forholdet på egenhånd.

**ARENDAL: Krangel

01.27:** Politiet får inn klager på en beruset mann i Arendal som skal ha oppført seg dumt. Det viser etterhvert at det er snakk om to personer. Disputten ordner seg i minnelige former, da de to personene går hver til sitt.

**FARSUND: Slått og sparket

01.46:** Fra Jafs i Farsund meldes det om at en person i køen der har blitt slått og sparket. Hva som har skjedd er litt uklart, men fornærmede ble kjørt til legevakten, uten at det var snakk om de store skadene. Fornærmede har også varslet at det kommer en anmeldelse i løpet av dagen.

**MANDAL: Slått på fest

01.56:** En person tar kontakt med politiet og forteller at han har blitt slått på en privatfest på Malmø i Mandal. Han vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Parkrangel

02.14:** Victoria pub i Markens gate melder om at de har problemer med et par som krangler heftig. Det løser seg ved at de to kranglefantene går hver til sitt.

**FARSUND: Slått til blods

02.23:** Ei dame kontakter politiet og forteller at hun har blitt banket opp. Hun blør neseblod, og blir tatt med til legevakten. Hun melder også om at hun vil vurdere en anmeldelse.

**RISØR: Krangel

02.39:** Politiet får inn en melding om to personer som krangler ved Lyngrillen på Akland. Det hele løser seg uten dramatikk, da en av kamphanene hiver seg inn i en taxi, og kjører fra stedet.

**KRISTIANSAND: Drikking

02.50:** Utenfor Rederiet i Vestre Strandgate tar politiet en 30 år gammel mann i å drikke på offentlig sted. Dette forholdet ble han anmeldt for.

**KRISTIANSAND: Slo lens

03.06:** Politiet kommer over en 38 år gammel mann som står på utsiden av Rederiet og slår lens. 38-åringen blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Juletreklatring

03.20:** Politiet får inn melding om at det er personer som klatrer i julegrana på torvet. Politiet bringer inn en klatrer, en 23 år gammel mann, som blir bøtelagt og sendt hjem.

**KRISTIANSAND: Legemsfornærmelse

03.38:** En person melder fra om at han har blitt overfalt av to personer i Marviksveien. Han kom ikke til skade, men vil vurdere å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Drikking

03.43:** En 50 år gammel mann steller i stand trøbbel på 7Eleven i Markens. Politiet fjerner personen fra stedet, og anmelder ham i tillegg for drikking på offentlig sted.

Barket sammen utenfor politihuset

**KRISTIANSAND: Promillekontroll

05.05:** Politiet avholdt en promillekontroll på Vesterveien. Politiet sjekket 100 sjåfører, og ingen av dem blåste rødt.

**KRISTIANSAND: Narkotikabruk

05.07:** En 30 år gammel mann blir innbragt av politiet mistenkt for bruk av amfetamin. På 30-åringen blir det også funnet små mengder amfetamin.