FROLAND: Like før klokken halv elleve søndag kveld kjørte en 21 år gammel kvinne av veien ved Froland kirke i Aust-Agder. Kvinnen skal ha kommet fra det med mindre personskader, men klaget over smerter i bryst og nakke. Hun ble kjørt til legevakten.

GRIMSTAD: Like før klokken to natt til mandag gikk innbruddsalarmen ved Vik barneskole i Grimstad. Uvedkommende hadde tatt seg inn i skolen. Det er mandag morgen usikkert om noe er blit stjålet. Politiet har ingen vitner eller antatte gjerningsmenn.

ARENDAL: Like etter klokken fem natt til mandag fikk politiet melding om en beruset person som oppholdt seg ved jernbanestasjonen i Arendal. Han var så full at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv, og politiet måtte derfor ta hånd om hand. Det var en 50 år gammel mann fra Birkeland.

ARENDAL: Klokken 0515 kom politiet over en mopedist i Kirkegata i Arendal. Da mopedisten så politiet, forsøkte han å flykte. Men det gikk svært seint, og i løpet av et drøyt minutt hadde politiet klart å stoppe han. Det viste seg at 16-åringen var uten mopedførerbevis, og det skal også ha vært grunnen til at han forsøkte å stikke av fra politiet. 16-åringen var fra Fevik.