**KRISTIANSAND: Sov utenfor Color Line

00.39:** Politiet fikk melding fra Securitas om at en reisende fra Danmarksbåten lå og sov utenfor Color Line. Mannen var svært beruset og ble kjørt til drukkenskapsarresten av politiet. Mannen var 41 år og kom fra Kristiansand.

**ARENDAL: Mann slått ned

01.13:** En 20 år gammel mann fra Arendal ble slått ned i Kirkegaten, i nærheten av kinoen. Mannen ble kjørt til legevakten og klagde over hodesmerter. Den mistenkte gjerningsmannen er 34 år gammel og kommer fra Arendal. Ifølge fornærmede hadde gjerningsmannen på seg en rød hettegenser. Mannen er ennå ikke pågrepet. 20-åringen vurderer å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Hoppet på biler 1

01.15:** Noen hadde hoppet på panseret til to biler som stod parkert utenfor Høgskolen i Agder. Begge frontrutene skal ha blitt knust som følge av skadeverket.

**KRISTIANSAND: Beruset mann fikk mageverk

01.31:** Politiet fikk melding fra en taxisjåfør som fortalte at passasjeren hans hadde vondt i magen. Mannen skulle egentlig til Vennesla, men ba sjåføren stoppe da de var kommet til CB ved Setesdalsveien. Politiet fraktet den berusede mannen til legevakten for sjekk.

**KRISTIANSAND: Flaskeknusing

01.34:** En 23 år gammel mann fra Kristiansand ble anmeldt etter å ha knust flasker utenfor 7-Eleven på Markens gate. Mannen ble innbrakt til politiet og fikk et forelegg for flaskeknusingen.

**ARENDAL: Urinering

01.35:** En 17 år gammel gutt fikk vedtatt et forlegg fra politiet etter at han urinerte på fortauet til Kirkebakken. Gutten er fra Arendal.

**ARENDAL: Klammeri

02.03:** To menn kontaktet politiet og fortalte at de hadde kommet i en krangel med noen i Skytebaneveien. Mennene føler seg som fornærma parter, og vil anmelde hendelsen. Den ene av de fornærmede er 23 år gammel og kommer fra Arendal.

**KRISTIANSAND: Stjal takskiltet til taxi

02.12:** Politiet fikk melding fra Agder Taxi om at en av deres taxier hadde blitt frastjålet takskiltet sitt. En taxisjåfør hadde observert at en eldre, rød Toyota Corolla kjørte rundt med skiltet på taket. På det stjålne skiltet skal det stå: K749. Saken er blitt anmeldt.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på byggekran

02.25:** Det ble utøvet skadeverk på førerhuset til en byggekran i Dronningens gate. Byggekranen stod på en byggeplass. Glassrutene ble knust, og det skal ha vært mye glass på fortauet. Ingeniørvesenet ble tilkallet, og fikk feid bort glasset.

**ARENDAL: Mann angrep kvinne

02.30:** Politiet fikk melding fra en mann som var ved Langbryggen, om at en mann hadde gått løs på en kvinne i nærheten. Politiet dro til stedet og fikk kontakt med den 26 år gamle arendalskvinnen. Hun innrømte da at hun hadde blitt utsatt for vold. Voldsmannen var svært beruset og ble derfor innbrakt og sendt til drukkenskapsarresten. Mannen er 33 år gammel.

**GRIMSTAD: Full gutt

02.42:** Politiet kommer over en ung og beruset gutt i Birkeland sentrum. Gutten er 16 år gammel og kommer fra Birkeland. Politiet kjørte gutten hjem og hadde en samtale med moren hans.

**GRIMSTAD: Hoppet på biler 2

02.49:** En 49 år gammel beruset kvinne fra Grimstad hoppet på panseret til en bil, men falt og slo seg under hoppingen. Kvinnen fikk skader i ansiktet og politiet kjørte henne til legevakten for sjekk 49 åringen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Veltet søppelbøtter

02.52:** En 20 år gammel Kristiansander ble sendt i drukkenskapsarresten etter at han veltet søppelbøtter utenfor rutebilstasjonen. Mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Urinering

03.29:** En 21 år gammel mann fra Kristiansand slo lens på fortauet utenfor et utested i sentrum. Mannen ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

**ARENDAL: Knuffing

03.41:** Politiet fikk melding om at det var krangling ved brygga i Arendal sentrum. Da politiet dukket opp var situasjonen allerede blitt ordnet.

**KRISTIANSAND: Urinering

03.54:** En 21 år gammel kar fra Kristiansand ble anmeldt for å ha urinert på fortauet mellom Markens gate og Gyldenløvens gate. Mannen ble innbrakt til politiet.

**KRISTIANSAND: Narkobeslag

04.06:** En 23 år gammel mann fra Kristiansand ble anmeldt etter å ha brukt narkotika utenfor 7-Eleven i Markens gate.

**KRISTIANSAND: Hybeltyveri

04.01:** Politiet fikk melding om at noen har brutt seg inn i en hybel i Elvegata mellom klokken 01.00 til 04.00 i natt. Inngangsdøren til hybelen ble brutt opp og tyven fikk med seg en PC mens hybelboeren befant seg på byen.

**ARENDAL: Mistet lappen

04.04:** En 19 år gammel mann fra Arendal mistet lappen etter at han kjørte 89 kilometer i timen i 60-sonen. Politiet utførte da en mindre fartskontroll på E-18 ved Longum.

**KRISTIANSAND: Slått ned

04.12:** En 43 år gammel mann tok kontakt med politiet etter at han ble slått ned utenfor Skippergata. Mannen fikk et kutt i leppa og ble kjørt til legevakten for sjekk. Det er fortsatt uvisst om mannen kommer til å anmelde saken.

**LILLESAND: Slagsmål

04.14:** Det oppstod en slåsskamp utenfor et hagesenter i Svåbekk. En 22 år gammel mann fra Lillesand ble sendt til Sørlandet sykehus i Arendal etter klammeriet. Den mistenkte er en 20 år gammel kar fra Lillesand.

**KRISTIANSAND: Narkobeslag

04.36:** En 53 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet av politiet da han var i Gislemyrveien. Mannen var i besittelse av mindre mengder narkotika, og vil bli anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Kjørte i ruspåvirket tilstand

05.12:** I forbindelse med en stoppkontroll ble to bilførere stoppet på E-39 i Vesterveien. Den ene føreren ble anmeldt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Dette var en 29 år gammel mann fra Kristiansand. Den andre føreren ble anmeldt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Mannen hadde 0,9 i promille, er 43 år gammel og kommer fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Narkobeslag

05.18:** En 22 år gammel mann fra Kristiansand ble anmeldt av politiet etter å ha vært i besittelse av mindre mengder narkotika. Mannen ble stoppet i Vesterveien.

**KRISTIANSAND: Passasjer nektet å betale

05.48:** En fortvilet taxisjåfør kjørte en kvinnelig passasjer til politistasjonen da hun nektet å gjøre opp for seg. Den 24 år gamle kvinnen fortalte politiet at hun hadde mistet vesken sin, og at det var derfor hun ikke kunne betale.