KRISTIANSAND: Politiet har foreløpig ikke fått inn ett eneste tips etter det brutale bussranet på Høietunbussen lørdag kveld. Nå ber de publikum om hjelp.

Her er videoen av ranet.

— Vi har foreløpig ikke kunnet identifisere ranerne, og har derfor ikke pågrepet noen. Vi har heller ikke fått inn ett eneste tips. Vi har gjort noen undersøkelser, men har ikke kommet avgjørende lenger i saken, sier Geir Hansen, politioverbetjent ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Overfallet skjedde lørdag kveld klokka 22.30. Da bussen kom til Høie-fabrikker, stormet to ranere om bord og truet sjåføren til å gi fra seg penger. Før de stormet ombord, trakk de strømper over hodene. Mens den ene truet sjåføren til å gi fra seg pengene, stod den andre raneren med en kniv. Hele ranet skjedde så fort at flere av passasjerene ikke fikk med seg det som skjedde.

Geir Hansen fortalte fvn.no mandag at politiet hadde godt håp om å oppklare saken, men tirsdag innrømmer han at de står litt i stampe.

— Ifølge bussjåføren skal det ha vært en mann og en kvinne i 18 - 20-års alderen. Nå håper vi publikum kan hjelpe oss, sier Hansen.