**TVEDESTRAND: Forlatt bil brant

23.12** På riksveg 410 ved Skuggevik stod en forlatt bil ved en fjellvegg. Da politiet kom til stedet, brant bilen, og antakelig har brannen startet etter problemer med et batteri. Bilen ble tauet inn.

— Eieren er ei eldre dame, så det er ikke hun som har forlatt den. Vi må prøve å finne ut hvordan den har havnet der, men bilen er foreløpig ikke meldt stjålet, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på HiA

00.32** I forbindelse med studiestart-arrangementet på Høgskolen i Agder, oppstod det et slagsmål utenfor studentkroa. En 21 år gammel mann bosatt i Kristiansand ble arrestert.

GJERSTAD: Ubuden gjest amok med motorsag

**ARENDAL: Slått i ansiktet av jente

02.40** En mann ble slått i ansiktet av ei jente på Sjøloftet i Arendal. Mannen ble kjørt til legevakt med lettere skader, men mannen er ikke sikker på om han skal anmelde forholdet.

**ARENDAL: Kjørte av veien, fant kamerat med narkotika

03.12** En bil kjørte over en fortauskant og inn på en plen ved Nyli. Da politiet kom frem, hadde bilføreren stukket av. Politihunden søkte etter spor i bilen, og litt senere ble en 25 år gammel mann fra Arendal pågrepet mistenkt for promillekjøring. I forbindelse med pågripelsen fant politiet også førerens kamerat, en 39 år gammel mann fra Arendal, som var i besittelse av mindre mengder amfetamin. Han ble også pågrepet.

**KRISTIANSAND: Politijakt etter tyvbande

04.48** Politiet rykket ut da en bil ble meldt stjålet i Rugdeveien på Slettheia. Bilen ble funnet igjen en annen plass på Slettheia. Det ble observert en annen bil i området, som senere ble observert i Suldalsveien på Grim. Der ble det også sett noen personer som snoket rundt og tittet inn i biler på parkeringsplassen. Politiet fikk etterhvert stoppet bilen, og pågrep en mann på 23 år og ei kvinne på 21 år, begge fra Kristiansand. I bilen fant politiet tyvgods; fiskestenger, bærbare pc-er og bilstereoer, samt narkotika. En tredje person stakk av fra stedet på moped. Mopeden, som antakelig er stjålet, ble senere funnet på Dalane, men føreren var borte.

AUDNEDAL: Brann på Konsmo fabrikker

ARENDAL: Stjal varmepumper fra lastebil

06.31 Fra en lastebil i Frolandsveien har tyver i løpet av mandag kveld eller natt til søndag stjålet en palle med ti varmepumper på.

GJERSTAD: Motorsag-personen på ferde igjen?

**GRIMSTAD: Beruset mann klarte nesten ikke stjele båt

09.15** En båteier observerte at en mann var i ferd med å stjele båten hans fra Breivika på Fevik. Tyven så så beruset ut at han holdt på å falle over bord for hver gang han forsøkte å starte motoren. Da politiet kom, var tyven kommet litt ut på fjorden, og politiet fikk tak i en båt og hentet inn tyven. Mannen er en 22 år gammel mann utenbys fra, og han er mistenkt for bruk av narkotika.

**LILLESAND: Tyver brøt seg inn og stjal bil

09.46** I løpet av natta har to tyver brutt seg inn i et hus under oppføring på Skuggevik. Mye verktøy borte, samt at tyvene hadde tatt med seg en uregistrert hvit Mitsubishi Galant. Bilen ble observert kjørende fra stedet klokken 07.05. Tyvene kom seg inn i huset gjennom å bryte opp døra.

**KVINESDAL: Mc kjørte i bil

10.01** En mc kjørte inn i baken på en bil ved Leirvik-tunnelen. Føreren av mc-en og bilen var uskadet, mens passasjeren som satt på mc-en hadde noe smerter i hofta. Mc-føreren var en 45 år gammel mann fra Rogaland, mens passasjeren var ei 16 år gammel jente.

**ARENDAL: Innbrudd for andre dag på rad

10.27** Tyver har brutt seg inn gjennom et vindu i et hus i Eydehavn. Også i går brøt tyver seg inn i den samme boligen. Diverse gjenstander er bortatt, men eieren har ikke oversikt over alt fordi det er rotet mye rundt. Huseieren skal skrive en liste over det som er stjålet og levere politiet.