ARENDAL: Skrek og sparket rundt seg

01.10 En 22 år gammel mann fra Arendal blir stoppet av politiet ved Arena-tomten, etter å ha skreket og sparket rundt seg i Arendal. Mannen ble tatt med inn av politiet for dårlig oppførsel og satt i arresten.

SØGNE: Satte fyr på søppelbøtte

02.10 Politiet mottok klage fra beboer i Søgne om bråk fra en gjeng ungdommer på Tangvall. Når politiet ankommer stedet er ungdommene forsvunnet, men en søppelkasse, som trolig er blitt satt fyr på av ungdommene, står i brann. Brannen har ikke spredd seg og politiet slukker brannen umiddelabart med et bransslukkingsapparat.

ARENDAL: Beruset mann kjørte moped

02.50 En 21 år gammel mann ble stanset ved Myrene i Arendal mistenkt for å ha kjørt moped i beruset tilstand. Mannen var synlig beruset og ble tatt med inn av politiet.

**GRIMSTAD: Ble stengt inne etter biltyveri

06.04** Politiet fikk melding fra en mann i 20-årene fra Grimstad som om morgenen skulle ut og lufte hunden sin. Men han fikk ikke opp døra til gårdsplassen, og måtte komme seg ut en annen vei. Da oppdaget han at noen hadde satt en planke foran døra fra utsiden — og hans røde Polaris Big Boss med registreringsnummer HV 6383 var borte. Forholdet bil bli anmeldt.

**LILLESAND: Innbrudd på Tingsaker

09.15** Hos Home Design på Tingsaker har det vært innbrudd. Det er ikke klart hva som er borte. Et vindu var brutt opp.

KRISTIANSAND: Stjal fire prosjektorer Mellom klokken 07.30 og 09.30 var beboeren i Vågsbygd Ringvei ute, og da han kom tilbake stod døra til leiligheten åpen. Tyven hadde stjålet fire prosjektorer.

**KRISTIANSAND: Ribb stjålet

13.52** En 12 fots ribb er stjålet fra en båthavn i Topdalsfjorden. Båten var av typen Grand Gold Line og hadde en Suzuki-motor med 9,9 hestekrefter.

ARENDAL: Hus totalskadet i brann

**KRISTANSAND: Biltyv fanget på video - etterlyser tips

14.33** En kunde fylte bensin fra Statoil i Elvegata, men stakk fra regningen. Politiet oppdaget så at mannen satt i en bil som ble meldt stjålet 6. juni. Politiet har videoopptak av mannen fra bensinstasjonen, men har ikke funnet ham ennå. Mannen kjører en grønn Kia med registreringsnummer LH 99489. **LILLESAND: Fant båt i Høvåg

14.40** En stjålet båt er funnet igjen på vei ut i Ulvøysund av båtmerkeselskapet på grunn av sikkerhetsmerking. Båten ble stjålet 25. juni fra Kristiansand.

KRISTIANSAND: Stjal bil fra Hånes I løpet av natta er det stjålet en rød Daihatsu fra Epleveien. Den har registreringsnummer PC 72600. FLEKKEFJORD: Kabeltrommel dro med seg kjerre i vannet

**LILLESAND: Trafikkulykke ved badeplass

15.52** Politiet fikk melding om en liten trafikkulykke uten personskader ved Kalvell badeplass. Politiet hadde, grunnet mye annet å gjøre, ikke tid til å dra til stedet.

ARENDAL: Frontkollisjon på Rykene

GRIMSTAD: Tatt i 132 km/t i 80-sonen

GRIMSTAD: Kvinne ranet for 3500 kroner

FLEKKEFJORD: Lettere skadet i ulykke på Flikka

SØGNE: Vill jakt etter vannscooter

SØGNE: Mann skadet i mopedulykke

**SØGNE: Stakk fra barnevernsinstitusjon

22.40** Politiet måtte rykke ut til en barnevernsinstitusjon i Søgne etter meldinger om at en gutt og en jente hadde låst seg inn i en bil tilhørende institusjonen. Ungdommene, som begge er 16 år, hadde ikke nøkkel til bilen, men nektet å komme ut. Da patruljen kom til stedet hadde imidlertid ungdommene gått til fysisk angrep på de ansatte ved institusjonen og stukket fra stedet. De hadde også truet til seg 1.000 kroner.