**TVEDESTRAND: Fyllekjørte

02.27** Ved Fianesvingen i Tvedestrand kommune stoppet politiet i natt en mann, mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Fører ble tatt med inn for utåndingsprøve som viste 0,86 i promille. Fører samtykket på stedet i beslaglegging av førerkort, samt avskilting av bil pga manglende omregistrering og årsavgift.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Justvik skole

03.00** En innbruddsalarm på Justvik skole har blitt utløst. En patrulje blir sendt til stedet hvor en rute er blitt knust. Patruljen tar en gjennomgang av skolebygget sammen med vaktselskapet. De fant under gjennomgangen tegn på innbrudd i bygget, men har ennå ikke oversikt over hva som er stjålet eller mangler.

SØGNE:

03.05 En 40 år gammel mann fra Søgne blir stoppet av en politipatrulje på Hydro Texaco, på Lunde ved Søgne. Mannen hadde bilmotor i gang og luktet alkohol. Han erkjente at han for bare kort tid siden hadde kjørt bilen. Mannen ble tatt inn for blodprøve og fikk etter dette førerkortet beslaglagt.

ARENDAL: Mann iført finlandshette utenfor Arendal fengsel

02.20 Arendal politi fikk i nattestimene et uvanlig besøk da en bil med en mann iført finlandshette stoppet utenfor Arendal fengsel. Mannen med finlandshetten steg ut av bilen og hadde med seg en handlepose som han la igjen utenfor døren til fengselet. Ved nærmere undersøkelse viser det seg at posen inneholdt godteri.

TVEDESTRAND: Stereoanlegg stjålet

06.25 Politiet mottar melding om innbrudd i en personbil i Tvedestrand. Et av bilens sidevinduer er blitt knust og et helt nytt stereoanlegg er blitt stjålet fra bilen. Fornærmede mener å ha en mistenkt til tyveriet.

**MANDAL: Trafikkuhell

06.59** To personbiler smalt sammen ved Ulvegjelde på E 39 ved Mandal, i morgentimene i dag. Ambulanse og lege ankom stedet og konkluderte raskt med at det ikke var noen personskader i forbindelse med ulykken. Materialskadene derimot var så betydelige at begge personbilene måtte ha hjelp til å komme seg til verksted.