KRISTIANSAND: Beruset jente

00.05: En politipatrulje oppdaget en meget beruset jente i Dronningens gate. Politiet henta jenta inn til legevakten for en sjekk, før hun ble kjørt hjem.

KRISTIANSAND: Heftig fyllefest

00.21: Politiet får inn en melding om en heftig fyllefest i en leilighet i Lømlandsvei, men når politipatruljen ankommer er det stille og rolig. Like etter at patruljen har forlatt stedet, får politiet inn en ny melding om at det er like ille fremdeles. To politipatruljer kjører da til leiligheten, og tømmer den.

KRISTIANSAND: Fest i båt

00.43: Politiet får inn en klage på en høylytt fest i en båt på Hartmanns brygge. Det ble rapportert om hyling og høy musikk. Politiet rykket ut og ba det feststemte båtfolket om å roe seg.

KRISTIANSAND: Full og blakk jente

00.48: En 15-år gammel jente prøvde å komme seg inn på Quart-campen, men ble stoppet av vaktene. Jenta var full og blakk. Politiet fikk kontaktet moren, som kom og hentet sin datter.

KRISTIANSAND: Full mann kjørt hjem

00.50: En beruset mann fra Haugesund lå utenfor akuttmottaket ved Sykehuset i Kristiansand. Politiet hentet mannen og kjørte ham hjem til seg selv i sentrum.

KRISTIANSAND: Nedskalling i Markens

01.00: Politiet får inn melding om at en person har blitt skallet ned i Markens gate. Det skal ha vært en verbal krangel sin utartet seg. Person som ble skallet ned har anmeldt saken, og politiet har pågrepet gjerningsmannen, en 20 år gammel mann fra Søgne.

KRISTIANSAND: Problematisk gjest

01.44: Vaktene på Ernst kontakter politiet for å få hjelp med en 37 år gammel øst-europeisk kvinne, som sjikanerte vaktene. Hun skal også ha slått ned en gjest, før politiet kom og arresterte henne.

KRISTIANSAND: Full person ved akuttmottaket

02.38: Nok en gang rapporteres det om en full person utenfor akuttmottaket. Politiet sendte opp en patruljet som fikk fjernet personen fra området.

KRISTIANSAND: Beruset løpsfantom

02.50: Det blir rapportert om en beruset person utenfor Kick, men personen virket kvikk nok da politiet kom. Han satte nemlig avgårde i fullt firsprang.

KRISTIANSAND: Legemsfornærmelse

02.57: Det rapporteres om slossing i markens gate. En politipatrulje pågrep en 29 år gammel mann fra Kristiansand for legemsfornærmelse.

KRISTIANSAND: Bilramponering

03.05: En politipatrulje kommer tilfeldigvis over en person som hopper opp på en bil og knuser frontruten. Synderen, en 18 år gammel mann fra Oslo, ble pågrepet og satt i arresten.

KRISTIANSAND: Slossing i Rådhusgata

03.20: En person ble slått i bakken i Rådhusgata. En politipatrulje som var like i nærheten ankom raskt stedet, og tilkalte en ambulanse for å hente den skadede personen. Like arresterer politiet to menn fra Oslo, på henholdsvis 21 og 23 år, som var involvert i slossingen. De to var ikke skyldig i de mest alvorlige skadene, men satt i arresten over natten, og skal avhøres i dag i håp om at de kan kaste lys over saken.

KRISTIANSAND: Vel forlikte slosshaner

04.04: Politiet får inn en melding om slossing utenfor Vero Moda i Henrik Wergelandsgate. Partene var vel forlikt når politiet kom fram.

KRISTIANSAND: Sov i veibanen

04.37: Det rapporteres at en person ligger å sover i veibanen i Marviksveien. En patrulje rykker ut og får den søvnige personen i marsj i riktig retning.

KRISTIANSAND: Sloss med planke

05.08: Tre personer er involvert i en slosskamp på Rundingen på Lund. Når politiet ankommer viser det seg at det er to personer som har gått til angrep på den tredje personen med en planke. Fornærmede kjenner navnet på personene som angrep ham, men ønsker ikke å anmelde. Han skal heller ikke ha kommet til skade under slosskampen.

KRISTIANSAND: Berserk i Kongens gate

05.14: En 34 år gammel mann fra Kristiansand gikk berserk i Kongens gate. Politiet sendte ut en patrulje som pågrep mannen

KRISTIANSAND: Biltyveri

05.15: En person fra Mosby ringer til politiet og forteller at han har blitt frastjålet bilen sin. Han forteller også at han like etter observerte bilen på Grim torv. Bilen blir litt senere funnet igjen på Joker i Tinnheia. Et sidevindu er knust, og det er også en del skader ellers på bilen.

KRISTIANSAND: Nytt forsøk på biltyveri

05.56: En hundepatrulje er i Tinnheiveien i forbindelse med biltyveriet. De kommer over to personer, som er i ferd med å bryte seg inn i en bil. De to personene stikker av, og politiet følger etter de to med hund. Flere patruljer blir tilkalt og posisjonert i området. De to personene fra Kristiansand, på henholdsvis 20 og 21 år, blir etterhvert pågrepet ved Falconbridge, og tatt inn til avhør.

KRISTIANSAND: Frastjålet 25 bussnøkler

KRISTIANSAND: Slått ned på Quart-campen

06.18: En person blir slått ned på Quart-campen. Han blir sendt til legevakten, men er kun lettere skadet. Personen som ble slått ned skal vurdere om han vil politianmelde forholdet. Ifølge politiet har er det usikkert hvem som står bak nedslagningen.

**KRISTIANSAND: Kjørte i påvirket tilstand

14.00:** En kvinne i slutten av 50 årene kjørte inn i en annen bil. Sjåføren av den andre bilen reagerer på oppførselen til kvinnen. Politiet som ankom stedet etter ulykken mistenker kjøring i medikamentrus. Det er tatt blodprøver av kvinnen, og politiet har laget en trafikksak ut av forholdet.

**ARENDAL: Butikktyveri

15.40:** En kvinne i slutten av 20 årene ble pågrepet av en vekter, som hadde mistanke om at kvinnen stod bak flere tyverier i forskjellige butikker i Arendal sentrum. Politipatrulje kom til stedet, og fant forskjellig tyvegods på kvinnen. Hun er nå anmeldt for butikktyveri.

**ARENDAL: Råkjører

18.39:** Politiet tar en mann i slutten av 20 årene for å kjøre i 123 km i timen i en 80 sone. Han mistet førekortet på stedet, og det vil bli en trafikksak ut av overtredelsen.