**KRISTIANSAND: Ripet opp biler under konfirmasjon

14.00** Gjestene hadde parkert bilene i Gyldenløvesgate mens de var i konfirmasjon i Domkirka. Da de kom ut, var en hel bilrekke mellom Kirkegata og Festningsgata ripet opp i lakken. Politiet vet ikke hvor mange biler det dreier seg om, men det skal være en del.

**GRIMSTAD: Fant stjålet bil i lysløype

14.42** Politiet fikk melding om at en bil var merkelig parkert i starten av lysløypa ved Hauslandstjønn, og at den hadde stått der i flere dager. Bilen viste seg å være stjålet onsdag i forrige uke fra en eier i Arendal.

**ARENDAL: Krattskogbrann på Hisøya

15.53** Tre personer som var på tur i området på Sandvikodden forårsaket en krattskogbrann. Antakelig har de tent et lite bål som har kommet ut av kontroll. Personene vil bli fulgt opp av politiet.

**ARENDAL: Slått og ranet på torvet

16.42** En mann ble slått og fratatt lommeboka på torvet i Arendal. Fire menn på 50, 37, 17 og 17 år fra Arendals-området ble pågrepet av politiet, og var i følge vitner sammen før hendelsen. Fornærmede ble tatt med til sykehus, men har ingen alvorlige skader.

**KRISTIANSAND: Tyver stjal fra ulåst leilighet

16.40** Politiet fikk melding om at det var stjålet en bærbar pc, gullringer, mobiltelefon og digitalkamera fra en leilighet i Kristian IVs gate. Leiligheten hadde stått ulåst på natta.

**FROLAND: Skrev ukvemsord om lærerne på ungdomsskole

17.53** Froland ungdomsskole har vært utsatt for hærverk. Fyrstikker var stukket i låsene og det var skrevet ukvemsord om lærerne på veggene. Lensmannskontoret vil følge opp saken mandag.

**LINDESNES: Brant frukttrær og uheldigvis fire mål ved

18.09** En uheldig bonde på Nylund skulle fyre opp noen frukttrær, men plutselig stod også fire mål ved i full fyr. Antakelig har brannen vært arealmessig liten, men bålet stort.

**KRISTIANSAND: Fikk 4000 i bot for narko-besittelse

18.30** En 36 år gammel dame fra Kristiansand ble tatt med mindre mengder amfetamin i Hannevika, og fikk et forelegg på 4000 kroner av politiet.

**KRISTIANSAND: Kollisjon i Kjosbukta

19.06** Tre biler var involvert i en kollisjon i Kjosbukta. Ingen personer ble fysisk skadet.