**KRISTIANSAND: Søppelbøtte-brann

00.00** Politiet fikk melding om brann i en søppelbøtte i Slettheiveien. Brannvesenet slukket brannen.

**GRIMSTAD: Ville ikke hjem

00.34** En mann nektet å forlate Rivalen Pub i Grimstad. Politiet kom til stedet og fjernet mannen.

**ARENDAL: To tatt for tiss

00.50** En politipatrulje bøtelegger to personer som urinerer ved rutebilstasjonen i Arendal. De to får en bot på 4000 kroner hver.

**LILLESAND: Bil på taket

00.55** Politiet fikk melding om en bil som lå på taket i Eikeveien i Lillesand. Da politiet kom til stedet hadde føreren stukket fra stedet. Saken skal etterforskes.

**MANDAL: Slåsskamp i sentrum

01.14** Etter en slåsskamp i Bryggegata i Mandal sentrum blir en person anmeldt.

**MANDAL: Fjortisfyll

01.28** En politipatrulje treffer på en 15 år gammel jente som er overstadig beruset. Jenta blir tatt med til stasjonen, hvor hun blir hentet av far.

**KRISTIANSAND: Slåssing på Leopold

01.34** Politiet fikk inn melding om slåssing på serveringstedet Leopold i Vestre Strandgate. Politiet roer ned gemyttene og slåsskjempene. En person blir satt i arresten.

**GRIMSTAD: Kastet ølflaske i frontrute

01.44** En mann ble anmeldt for skadeverk etter at han kastet en ølflaske med innhold i frontruta på en bil ved Grimstad travbane. Frontruta og ølflasken knuste slik at det ble mye søl inne i bilen.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på Havana

01.53** Politiet stoppet en slåsskamp på Havana restaurant i Vestre Strandgate. Navn på de involverte parter ble notert og anmeldelse vurderes.

**GRIMSTAD: Hentet av kona

01.56** Politiet fikk melding om slåsskamp i Storgaten i Grimstad sentrum. En tydelig beruset mann hadde slått til en annen mann. Politiet noterte navn på begge. Mannen som slo ble senere hentet av sin kone.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på inventar

02.00** En mann knuste et speil på serveringsstedet Twist and Shout i Markens gate. Politiet måtte reise til stedet for få personalia på mannen.

**ARENDAL: Full mann ringte på og stakk av

02.00** Politiet rykket ut etter flere meldinger om en mann som trykket på ringeklokken til flere boliger på Rygene. En 21 år gammel mann ble kjørt til bopel.

**GRIMSTAD: Bråk i Storgaten

02.55** To menn ble satt i arresten etter slått til en annen mann i Storgaten i Grimstad. Episoden utspilte seg rett foran en politibil som var på stedet.

**KRISTIANSAND: Slåssing utenfor Kick

03.30** En mann ble pågrepet og satt i arresten etter en slåsskamp utenfor serveringsstedet Kick i Kristiansand sentrum. I forkant av slåsskampen skal noen ha spyttet en annen i ansiktet.

**RISØR: Glatt føre

09.30** En bil havnet i grøfta på grunn av glatt veibane på veien mellom Holt og Strengereid.