Norgesaktuelle The Game, som egentlig heter Jayceon Terrell Taylor og skal opptre på Rockefeller 18. desember, hoppet inn i en taxi utenfor et hotell i byen, og sa til drosjesjåføren at han var en politimann i sivil. Deretter ba han sjåføren om å gasse på og overse trafikklysene.Men sjåføren fattet mistanke, og tok underveis kontakt med en ekte politimann og fortalte om opplegget — hvorpå The Game ble arrestert og tatt med til nærmeste politistasjon, ifølge NYPD.

Selv kaller The Game ifølge MTV arrestasjonen for «et plott av hiphop-politiet for å ydmyke meg» i en uttalelse han sendte ut i helgen: «Jeg har aldri etterlignet noen, særlig og minst av alt en politimann», skriver han.

The Game er nemlig ikke særlig glad i politiet, som han gjentatte ganger har stiftet bekjentskap med. Sist gang var i mai, da han ble arrestert i California for våpenbesittelse. Og i oktober i fjor ble han arrestert for å ha vandret rundt på et kjøpesenter i North Carolina iført en halloweenmaske, mens han shoppet, hilste på fansen og signerte autografer.

Lokale myndigheter, som ikke fikk med seg årsaken til oppstyret, ba ham om å fjerne masken - noe The Game ikke likte. Dermed ble det en scene hvor politiet til slutt grep til pepperspray og håndjern.

The Game og en annen i gruppen ble arrestert for ordensforstyrrelse - men senere løslatt så de fikk gjennomføre konserten han var i byen for. Saken fikk et etterspill da The Game ikke møtte opp til den påfølgende rettssaken, slik at det ble utstedt en arrestordre på ham. (©NTB)