KRISTIANSAND: — Vi reiste fra Evje klokken 05.45 i dag og skulle egentlig vært fremme i Alicante 1325. Nå blir vi ni timer forsinket og alt vi får er en matlapp på hundre kroner. Det er helt latterlig, sier Flaten til fvn.no.

Han skulle egentlig vært med 07.50 flyet fra Kristiansand til Oslo, for så å ta et fly videre til Alicante derfra. Flaten reiser sammen med sin kone Annelie Amanda Castaings og skal nyte ti feriedager på solkysten av Spania sammen med svigerfamilien. Men 07.50-flyet ble to timer forsinket på grunn av teknisk feil, og Flaten ble booket om.

— Jeg har jo lest om alle problemene i SAS Braathens, men hadde ikke regnet med å oppleve det selv, sier den frustrerte passasjeren.

— Det er beklagelig at vi får tekniske feil, men vi kan dessverre ikke gjøre noe med det. Jeg forstår at passasjerene blir frustrert når de blir ni timer forsinket, og jeg anbefaler han å ta kontakt med SAS Braathens når han kommer hjem for eventuell kompensasjon, sier operasjonsleder Geir Svendsen i SAS Ground Service på Kjevik til fvn.no.

— Det er fint å høre det nå da. For en time siden spurte jeg selv i skranken på Kjevik om det var mulig å få avslag i prisen siden vi blir så forsinket. Da fikk jeg et blankt nei, sier Flaten.

I tillegg til ekteparet Flaten/Castaings er det minimum fire andre passasjerer fra Kjevik som er utsatt for den samme ni timer lange forsinkelsen til Alicante.