KRISTIANSAND: Det er vanskelig å gardere seg mot sabotasje. Emailfilteret i underskriftskampanjen er en viss sikkerhet, men det er alltid mulighet for å undertegne med falskt navn i underskriftskampanjer uavhengig av om de er på nett eller i papirformat, sier June Risdal Skalstad til fvn.no.

Hun understreker at det kun er snakk om et par tre tulleunderskrifter.

— Et par sånne må man regne med, jeg har registrert Skisland og et par til, blant annet "Donald Duck". Den er ganske åpenbar, da, ler hun.

Stor respons

Hun kan fortelle om e-mailstorm de siste dagene.

— Det er i tillegg mange familier som bare har én email, og ikke får lagt inn underskriftene til alle i familien.

— Underskrift.no har sagt de skal fjerne alle navn jeg melder i fra om, sier Skalstad.

HUN sjekker listen jevnlig for å forsøke å snappe opp eventuelle feilaktige signaturer,og oppfordrer andre til å melde fra på mail dersom det er noen hun ikke selv legger merke til.

Et håp

— Tror du at aksjonen vil føre til at det nå presser seg frem en fastprisavtale for abonnenter som ligger langt lavere enn de varslede 7200,- i året?

— Jeg håper jo, selv om det er mange som mener at kampen er tapt. Men det faktum at behandlingen av saken er utsatt, er jo et lys i enden av tunnelen, sier June Risdal Skalstad.

— Skal du kjøre sakte i ettermiddag, forresten?

— Nei, jeg har ikke fått sms-en som har gått rundt, dessuten er jeg tilhenger av å kjempe på mer fredelige arenaer, sier underskriftsaksjonisten.