**KRISTIANSAND: Angrep politimann

03.23** Politiet rykket ut til 7-11 i Markens da en 30 år gammel mann lagde bråk på offentlig sted. Mannen var åpenbart beruset, og nektet å oppgi personalier. Så gikk han til angrep på en av politibetjentene, men politiet fikk kontroll på mannen og kjørte han til arresten. Mannen ble anmeldt av politiet.

**SØGNE: Sporet opp Netthandelen-tyv

04.56** Securitas ringte politiet og fortalte at det hadde vært innbrudd hos gamle Netthandelen på Linnegrøvan i Søgne. Vitner hadde observert en mann syklende fra stedet. Politiet, deribland en hundepatrulje, sikret seg spor fra åstedet. Ikke lenge etterpå pågrep de en 34 år gammel mann fra kristiansandsdistriktet ved fotballbanen i Søgne. Han innrømmet å ha brutt seg inn. Mannen er en kjenning av politiet, og ble satt i arresten. Det er ikke klart hva mannen fikk med seg fra bedriften.

**KRISTIANSAND: Taxikunde sparket i taxien

04.00** En taxisjåfør ringte politiet og fortalte at han kjørte en kunde som ikke ville betale for seg. Mannen hadde også sparket i taxien. Taxien stoppet rett utenfor politistasjonen i Tollbodgata, og politiet pågrep den åpenbart berusede 57 år gamle mannen og satte han i arresten. Taxisjåføren vurderer å anmelde mannen.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell ved Sørlandssenteret