**GRIMSTAD: Ruset person anmeldt

00.59:** Politiet møtte på en ruset person på Odden Senter i Grimstad. Mannen ble tatt inn til kontroll, og han var i besittelse av en liten mengde amfetamin. Dette vil mannen bli anmeldt for. Mannen er 26 år og kommer fra Grimstad.

**GRIMSTAD: Stjal pengeskrin

01.14:** Det ble gjort innbrudd på Fevik Steinindustri AS. Tyven fikk med seg et lite pengeskrin. Hvor mye penger som ble stjålet er foreløpig uvisst.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Telenorbygget

05.03:** To personer ble pågrepet, mistenkt for å ha tatt seg inn på Telenorbygget i Torridalsveien. Begge mennene er fra Kristiansand, og er 36 og 43 år gamle.

**RISØR: Seilbåt påkjørt av snekke

05.30:** En seilbåt som lå ved Fritidsbåthavna ble påkjørt av en motorsnekke. Seilbåten fikk noen skader på grunn av dette. Føreren til motorsnekken var beruset, og er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand.

KVINESDAL: Stjal moped

08.00: Politiet fikk i dag morges melding om en stjålet Suzuki moped fra Træland i Kvinesdal. Den er svart, og har registreringsnummer PS8064. Tyveriet skjedde natt til torsdag.

LILLESAND: Stakk av etter trafikkuhell

08.20: En svart BMW kom over i motsatt kjørefelt på E18 i Høvåg, og sidespeilet skrapte opp siden på en møtende bil. Føreren av BMWen kjørte videre uten å stoppe.

MANDAL: Brøt seg inn i hus og båt

08.27: På en adresse i Elveveien i Mandal har det vært innbrudd i bolig, og i to båter som ligger ved eiendommen. Hva som er stjålet fra båtene er ikke fastslått. Utenfor boligen fant politiet en haug med verktøy. Det lå sannsynligvis klart for å bli avhentet senere.

SOGNDALEN: Stjal båtmotor

10.16: En båtmotor har i løpet av det siste døgnet blitt stjålet fra en båt som ligger i Hestnesveien på Nodeland. Motoren var en 97-modell av merket Johnson med 20 hester.

KRISTIANSAND: Mistenkt for promillekjøring

11.44: En UP-patrulje stoppet en bilfører i Torridalsveien. Føreren er mistenkt for promillekjøring.

**VENNESLA: Ulovlig mopedkjøring

13.24** Klage til politiet om flere personer som kjørte uregistrerte mopeder i Vennesla. De skal også ha kjørt risikabelt fort, og vært mer enn en person per moped.

**FLEKKEFJORD: Tyveri i butikk

13.40** Flere personer av utenlandsk opprinnelse stjal med seg diverse verktøy fra en forretning i Flekkfjord. De forlot stedet i en rød Passat, politiet er på utkikk.

**ARENDAL: Innbrudd hos bilberger

14.14** Uvedkommende hadde tatt seg inn i området til Josefsen Bilberging. Personene hadde ikke stjålet noe, men vist spesiell interesse for en beslaglagt engelsk lastebil.