KØBENHAVN: Nordmannen slo sin polske motstander i kanvasen allerede i den første runden, og dermed er han fremdeles ubeseiret som proff.

— I det jeg kjente jeg traff, så visste jeg han var rystet. Helt utrolig. Han slo veldig bra. Merket med en gang at han hadde vært i ringen mange ganger. Jeg fant ikke avstanden til ham, sa Havnaa til Viasat etter kampen, skriver Agderposten.

27-åringen fra Risør debuterte som proffbokser i november i fjor. Debuten endte med seier i alle fire rundene mot kroatiske Tomislav Rudan. De tre neste kampene vant Havnaa på knockout.

I 1990 ble faren, Magne Havnaa, verdensmester i cruiservektklassen, til dags dato Norges eneste verdensmester i proffboksing.

— Han viste at det er mulig, og det er til stor inspirasjon for meg. Men det er ingenting som tilsier at jeg skal klare det samme, bare fordi pappa gjorde det. Dette er en verdensidrett. Det er flere hundretusener som har det samme målet som meg - det motiverer meg, har Havnaa tidligere uttalt til Fædrelandsvennen.