**MANDAL: Mann med mørke klær i veien

00.30:** Politiet fikk inn flere meldinger om at en beruset mørkkledd person gikk midt i veien på E 39. Politiet fant mannen, som viste seg å være på feil kurs, og kjørte ham hjem.

**TVEDESTRAND/KRISTIANSAND: Feststøy

00.50:** Det kom inn klager på høy musikk fra fester i Tvedestrand, Lund og Hannevika. Politiet dempet festene og ga en muntlig advarsel.

**KRISTIANSAND: Bevisstløs mann

01.11:** Politiet kom over en mann som lå blodig og bevisstløs i Tollbodgata og ristet. Mannen kviknet til og sa at han hadde falt.

**AUDNEDAL: Bil i fjellveggen

02.19:** Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt i fjellveggen ved Øygard, mellom Konsmo og Byremo. Nødetater rykket ut til stedet. Bilfører mistenkes for promillekjøring. Det ble tatt blodprøve, og førerkortet ble beslaglagt.

**GRIMSTAD: Festbråk

02.41:** Politiet dro ut og dempet en privat fest i sentrum av Grimstad.

**KRISTIANSAND: Mann slått ned

03.04:** En mann ble slått ned og lå nede i Markens gate.

**FLEKKEFJORD: Viste rumpa til politiet

03.32:** En 19 år gammel mann «moonet» mot politiet. Han ble innbrakt til stasjonen og kjørt hjem. Han fikk pålegg av politiet om å være hjemme, men stakk så av.

**KRISTIANSAND: Kvinne ranet

03.45:** En kvinne ble slått og fraranet vesken sin av to gjerningsmenn i Tordenskjoldsgate. Gjerningsmennene løp så nedover Festningsgata.

**LINDESNES: Brann i bolighus langs E 39

05.02:** Det oppsto brann i 2. etasje i et hus på Livold i Vigeland. Alle personene i huset kom seg ut, og brannen ble raskt slukket. Etterforskning vil forsøke å avdekke brannårsaken.