Marvin Emnes sendte Swansea i ledelsen etter 66 minutter mot et Liverpool-lag som slet med å komme til de store sjansene.

Ti minutter før full tid valgte Brendan Rodgers å bytte inn italienske Mario Balotelli. I det 86. minutt utlignet spissen og scoret endelig for sin nye klubb igjen etter en trøblete periode.

Rodgers-assistent Colin Pascoe fortalte etter kampen at Balotelli fikk en vridning i kneet under oppvarmingen og at han måtte undersøkes før han fikk klarsignal til å spile.

— Mario jobber hardt på trening. Han fikk en velfortjent belønning med scoringen. Det var flott for ham å få det målet, sa Pascoe til klubbens nettsted.

Det så ut til å bli ekstraomganger på Anfield, men på overtid pådro Federico Fernández seg et strengt rødt kort etter en takling. Fire minutter på overtid gikk det fra vondt til verre da midtstopper Dejan Lovren ble matchvinner for vertene da han stanget inn 2-1 etter at Swansea-keeper Gerhard Tremmel bommet totalt i feltet på et frispark fra Philippe Coutinho. (©NTB)