Lennon, som søndag ble presentert som ny trener i Bolton, skilte lag med Celtic etter forrige sesong. Tre ligagull og to cuptriumfer, samt plass i mesterligaens åttedelsfinale, var 43-åringens fasit etter fire år i den skotske storklubben.

Ronny Deila har fått en tøff start på karrieren i Celtic. I øyeblikket har laget fem klubber foran seg på tabellen i den skotske ligaen, og høstens mesterligaeventyr gikk som kjent fløyten. Lennon, som også fikk en vanskelig innledning på sin Celtic-karriere i 2010, tror Deila vil få skuta på rett kjøl.

— Bare han får litt tid til å implementere sine ting, kommer klubben til å få mye suksess under Ronny, sier han ifølge nettstedet teamtalk.com.

Den ferske Bolton-manageren er også overbevist om at klubbledelsen vil gi Deila full støtte, til tross for at fansen allerede har begynt å murre.

— Vi har hatt stor suksess, vi er det dominerende laget i Skottland og jeg er ganske så sikker på at klubben har plukket rett mann til å føre oss inn i framtida, tilføyer han. (©NTB)