**ARENDAL: Person bortvist

00.51:** En person som ønsket seg inn et sted han ikke var velkommen ble bortvist av politiet.

**TVEDESTRAND: Fulgte etter bil

01.05:** Politiet fikk melding om to biler som lå for tett på bilen som kjørte foran, og fulgte etter denne bilen. De to bilene ble stoppet ved Shell Amtmannsvingen. Den ene bilens sjåfør, en mann (20), ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Parkrangel

01.31:** Melding om krangel mellom et par i hjemmet deres. Politiet dro til stedet og snakket med partene, som lovet å roe seg ned.

**LYNGDAL: Beslagla bil

04.21:** En patrulje sjekket en bil ved Åtlandstunnelen på E 39 i Lyngdal. I bilen var to litauere, i tillegg til mye elektrisk verktøy. Politiet gjorde beslag, og de to ble pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand. Saken etterforskes videre.

**ARENDAL: Tatt med narko

05.14:** Politiet stoppet en bil hvor to menn (20 og 22) ble innbrakt til arresten i Arendal. Politiet fant mindre mengder hasj og tabletter som de beslagla. Forholdet ble anmeldt.

**MANDAL: Skadeverk på bil

06.40:** Melding om innbrudd eller skadeverk på bil som hadde stått parkert i sentrum. To vinduer er knust.

**SØGNE: Tyveri fra bedrift

07.22:** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra en bedrift i Lohnelier. Tyveriet ble oppdaget da et vindu stod åpent. Det er usikkert hva som er stjålet.

**ARENDAL: Tyveri fra bedrift 2

07.27:** Innbrudd og tyveri fra en bedrift i Rykeneveien. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av siste natt og det ble funnet et knust vindu i inngangsdøra. Ifølge politiet kan det se ut som at det er stjålet flere datamaskiner fra stedet.

**ARENDAL: Grovt tyveri

07.35:** Melding om grovt tyveri fra to gravemaskiner og en lastebil på et anleggsområde i Solborgdalen. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av helga, og det er blant annet stjålet et stereoanlegg.

**ARENDAL: Tyveri fra bedrift 3

07.49:** Grovt tyveri fra en bedrift i Citygården.Tyveriet skal ha skjedd i løpet av helga. Et vindu er knust og det har blitt stjålet en bærbarpc.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra skole

07.50:** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra Hellemyr skole i løpet av helga. En bærbar pc er blant tingene som er savnet fra stedet.

ARENDAL: Traktor forsøkt stjålet

08.05: I løpet av helga har noen gjort innbrudd i en traktor ved Øyestad kirke. Traktoren er forsøkt stjålet.

**LILLESAND: Fikk melding om slåssing

08.54:** Politiet får inn melding om krangel/slåssing i Høvåg mellom arbeidstaker og arbeidsgiver i forbindelse med oppgjør etter arbeid og uenighet om arbeidsoppdrag. Politiet kjører til stedet, og konstaterer at det ikke er slåssing, men en uenighet. Den ene part hadde reist fra stedet, og det blir ingen anmeldelse.

**FROLAND: Tilhenger stjålet

10.06:** Melding om stjålet tilhenger i Froland, en grå Tysse-henger. Den forsvant i løpet av helga.

**FARSUND: Fallulykke på Alcoa-Lista

11.30:** En arbeider har skadet seg i ryggen da han i bedriften Alcoa-Lista falt fra to-tre meters høyde. Kun lettere skadd. Ambulansen frakter vedkommende bort for en legeundersøkelse. Politiet vil besiktige uhellstedet. Arbeideren er en 55 år gammel mann.

**MANDAL: Følte seg truet av kniv

12.29:** Melding om en mann inne på et offentlig kontor på Skinsnes. Mannen hadde en kniv som han har lagt på bordet og melder følte dette som truende. Politiet kjørte til stedet og fikk kontroll på mannen med kniv. Mannen er 33 år, fra Mandal. Pågrepne ble kjørt via legevakta for undersøkelse.

**LILLESAND: Innbrudd på Vesterhus

13.31:** Melding om grovt tyveri fra enebolig på Vesterhus i Høvåg. Det er tatt ut et vindu og tyven har rotet veldig rundt inne i huset. Har skjedd i løpet av de siste dagene. Ikke oversikt over hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Kjørte i 111 km/t i 70-sone på Tveit

13.59:** UP anmelder en 19 år gammel mann fra Kristiansand for fartsovertredelse. Kjørte i 111 km/t i 70-sone på Dønnestad i Tveit.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri på Søm

16.18:** Grovt tyveri på Søm i løpet av dagen. Enda uvisst hva som er stjålet.

KRISTIANSAND: Enda et grovt tyveri på Søm

18.14: Grovt tyveri i løpet av dagen, skal ha skjedd i nabohuset til tyverimeldingen som kom inn 16.18. Uvisst hva som er stjålet.

**ARENDAL: Besittelse av amfetamin

19.50:** To menn på 22 og 25 år blir pågrepet ved Maxi kjøpesenter. Den ene er i besittelse av 1 gram amfetamin. Vedkommende blir bøtelagt.