- Hva skjer fredag?

— Vi er en gjeng med studenter som synes det er gøy å synge og gjerne vil vise hva vi har øvd på. Dette er en felleskonsert som arrangeres hvert år for å feire studentkorenes "bursdag", Constitution.

— Og repertoaret?

— Det er en én times konsert, med temaet "A Love Story". Valentine's Day er dagen før, 14. februar, så guttene synger til oss og vi til dem.

Elsker å synge

— Hvor mange er dere?

— Det er 17 jenter i studinekoret Lady Klukk og rundt 20 i herrekoret Quantum Oellarus.

— Hvorfor begynte du?

— Fordi jeg elsker å synge, verre er det ikke.

— Hadde du sunget i kor før?

— Aldri. Men nå har jeg vært med i ett og et halvt år og det er over all forventning. Det er gøyest i hele verden og en gjeng flotte jenter som har det veldig sosialt sammen.

Tar to bachelorgrader samtidig

— Hva studerer du?

— Jeg tar en bachelor i kommunikasjon og en i engelsk. Den første begynte jeg på i 2010 og er snart ferdig. Grunnen til at jeg begynte på engelsk var at vi måtte velge fordypning. Så syntes jeg det var så gøy med engelsk at jeg like godt tar en bachelor i det også.

Ut og reise etter studier

— Framtidsplaner?

— Har ikke helt bestemt meg, men jeg vil gjøre noe produktivt. Men først har jeg lyst til å reise ut som frivillig, før jeg tar fatt på arbeidslivet. Jeg tok Ex.phil./ Ex.fac. i Hellas og fant ut at dette var noe jeg ville gjøre igjen. Jeg har veldig lyst til å reise til India.

— Du er mandalitt. Hvordan liker du deg i Kristiansand?

— Jeg bor i studentbyen og trives veldig godt. Men jeg er villig til å flytte på meg for jobb.

— Og som UiA-student?

— Jeg stortrives. Har ingen problemer med å anbefale dette til andre. Som fadder for nye studenter er mitt tips å bli med i en eller annen studentorganisasjon. Da får du raskt et mye større nettverk og trivselsfaktoren øker veldig.

Var kaptein på fotballaget

— Ellers på fritiden?

— Jeg har ikke så mye fritid siden jeg holder på med to studier samtidig og jobber 50 % ved siden av, er teknisk supporter i Telenor. Men tidligere spilte jeg fotball på MK i ti år, venstre midtstopper og kaptein. Var også noen år i Favør i Arendal.