KRISTIANSAND: Mannen ble denne uka varetektsfengslet i fire uker. Fengslingen ble begrunnet med gjentakelsesfare.

— Retten viser også til at siktede er domfelt tidligere for grove seksuelle overgrep. Retten mener derfor det foreligger kvalifisert fare for at siktede vil begå, dommerfullmektig Ingulf Nordahl.

En dom fra januar 2011 viser at mannen ble dømt til 120 dagers samfunnsstraff for å ha truet en kusine på det groveste.Mannen holdt en kjøkkenkniv hardt mot halsen hennes mens han truet henne til å utføre seksuelle handlinger for ham.

I retten uttalte jenta at fetteren presset knivbladet så hardt mot halsen hennes at hun følte hun ikke fikk puste. Kusinen klarte å avverge voldtekt ved å gjøre motstand og snakke til den da 17 år gamle gutten.

Det var natt til lørdag i forrige uke at den kvinnelige drosjesjåføren var på jobb i Arendal. Hun gikk på jobb litt før midtnatt og hadde hatt flere kjøreturer med andre kunder da den nå fengslede mannen stoppet henne ved drosjeholdeplassen i Arendal. Klokken var omkring 05.15 da mannen ble plukket opp.

Mannen satte seg inn i bilen på passasjersiden foran og oppga adressen han skulle til. Da drosjen kom fram til adressen på Hisøy, betalte mannen for turen og viste tegn til å ville forlate bilen.I stedet skal mannen ha kastet seg over kvinnen for forsøkt å voldta henne.

Drosjesjåføren var innom voldtektsmottaket etter hendelsen slik at det kunne bli sikret biologisk materiale.

Fædrelandsvennen har tidligere intervjuet drosjesjåføren om den traumatiske opplevelsen.