KRISTIANSAND: — Totalt 12 personer er pågrepet og satt i arresten henholdsvis i Arendal og i Kristiansand. 35 av oppdragene er relatert til ordensforstyrrelse eller legemsbeskadigelse. Ti forhold er brudd på veitrafikkloven, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Bård Austad, til fvn.no.

**MANDAL: Kjøring uten gyldig førerkort

20.30** En mann i slutten av 30-årene ble i natt tatt for kjøring uten gyldig førerkort. Mandalspatruljen kjente til mannen og visste at han ikke hadde lappen, som ble inndradd ved en tidligere anledning. Politiet tok beslag i bilen. **ARENDAL: Satt i drukkenskapsarrest

00.30** En mann i midten av 20-årene ble i natt brakt til arresten da han ikke kunne oppføre seg på utestedet Sjøloftet. Det var betjeningen som meldte i fra om en svært vanskelig og beruset gjest. Byturen endet dermed på glattcelle.

**KRISTIANSAND: Slått ned i sentrum

00.50** En mann i midten av 20-årene ble i natt pågrepet i Kristiansand sentrum. Han er siktet for å ha slått til en annen person i Skippergata. Mannen ble satt i arresten og vil bli avhørt om saken.

**TVEDESTRAND: Kjøring uten gyldig førerkort

01.00** En kvinne i midten av 20-årene ble i natt tatt for kjøring uten lappen. Kvinnen ble stoppet i Fianesvingen. Hun blir anmeldt for kjøringen.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

03.05** En 18 år gammel mann ble i natt satt i drukkenskapsarrest ved Kristiansand politistasjon. Mannen var svært beruset og lagde bråk i Markens. Han blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Tyveriforsøk av jolle

04.30** En kvinen ringte politiet i natt og opplyste at en person var i ferd med å stjele båten hennes som lå fortøyd like ved utestedet Madam Reiersen i Arendal. En patrulje rykket ut til stedet og pågrepet en mann i begynnelsen av 40-årene som mistenkes for å stå bak. Mannen ble satt i arrest.

**KRISTIANSAND: Krangel om bil

04.45** En mann på Flekkerøy meldte i natt i fra til politiet at bilen hans var stjålet fra en adresse på øya. En kvinnelig sjåfør skal ha satt seg i chrysleren og kjørt fra stedet. En patrulje fra politiet påtraff kvinnen på Langenesveien i retning mot Søgne. Det viste seg at kvinnen var tidligere eier av bilen og at det var uenighet om det nåværende eierforholdet. Kvinnen i begynnelsen av 20-årene ble pågrepet av patruljen og satt i arresten ved Kristiansand politistasjon.

**GRISMTAD: Slått i ansiktet

02.30** En patrulje i Grimstad oppdaget i natt at en person ble slått i ansiktet i sentrum av byen. Slaget skal ha falt etter en krangel. Gjerningsmannen ble tatt hånd om av politiet og overlatt til en edru kamerat. Vedkommende vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.