AGDER: — Det har vært en rolig natt. Det kan vi se på arresten også. I Kristiansand sitter det vel tre stykker nå i morges, sier Børge Steinsland, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

I går ettermiddag var det store trafikale problemer i aust-fylket. Men også på trafikkfronten har det gått fint for seg i natt.

— Vi har ikke hatt noen trafikale problemer i natt nei, påpeker Steinsland.

**ARENDAL: Urinering

23.58:** I Arendal tok en politipatrulje inn en 27 år gammel mann fra Telemark som urinerte på offentlig sted. Han ble dimittert etter å ha fått forelagt en anmeldelse for forholdet.

**ARENDAL: Rev istykker skinnjakke

02.04:** En patrulje i Arendal innbringer en person fra Langbrygga i Arendal. Den 26 år gamle mannen fra Froland hadde blant annet revet i stykker en annen persons skinnjakke. Frolendingen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Slag og spark

02.15:** Utenfor Tapperiet i Arendal har en person blitt både slått og sparket. Fornærmede ble kjørt til legevakten for en sjekk, men skal ikke være alvorlig skadet. Det er mulig at det kommer en anmeldelse i kjølvannet av episoden.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.35:** En fest i Kronprinsens gate utarter seg såpass at politiet rykker ut. Festen har utviklet seg til et slagsmål, men da politiet ankommer stedet har det hele roet seg. En mann fra Kristiansand blir kjørt til arresten for beruselse.

**KRISTIANSAND: Sparket politibetjent

02.47:** Politiet får melding fra YX i Vågsbygd om at en sterkt beruset kvinne har låst seg inne på toalettet på stasjonen, og nekter å komme ut igjen. Politiet rykker ut til stedet og får ut den 24 år gamle kristiansandskvinnen. Men 24-åringen gir seg ikke med en gang, og både sparker og slår en kvinnelig politibetjent. Dermed blir kvinnen anmeldt for voldt mot offentlig tjenestemann, og sitter lørdag morgen i arresten i påvente av avhør.

**ARENDAL: Nektet å fjerne seg

02.53:** En politipatrulje innbringer et litauisk brødrepar. De har vært innblandet i bråk i Arendal sentrum, og nekter å fjerne seg fra stedet. De to litauerne på henholdsvis 25 og 26 år blir anmeldt for forholdet.