MANDAL: Hyttebrann

15.20: Brannen i hytta ved Tånes ble slukket av vedkommende som meldte om den. Politiet undersøkte stedet. Trolig skjedde branntilløpet ved et elektrisk inntak, sier operasjonsleder Lieng.

LILLESAND: Bil på jordet

15.24: En bil hadde kjørt ut på et jorde ved Skottevik camping. Der satte den seg fast. Politiet traff de to som satt i bilen i området, og mener å fastslå hvem av dem som kjørte. Begge ble tatt med inn til stasjonen.

ARENDAL: Ville ha vekk gjest

En kvinne fikk besøk av en person hun ønsker fjernet. Da politiet kom, oppstod det usikkerhet om hvem som bodde der, og hvem som ikke hørte hjemme. Begge fikk være da politiet forlot adressen i sentrum.

SØGNE: Fant stjålet båt

17.39: Båten på vel 14 fot fløt ved Kjeøya i Høllefjorden. Politiet fant fram til eieren, som nettopp hadde oppdaget at båten var stjålet. — Han hadde ikke sett båten siden torsdag, sier Lieng, som tilføyde at båteier vil anmelde tyveriet.

KRISTIANSAND: Tyveri av påhengsmotor

17.52: Det ble stjålet en Mercury 6 hk påhengsmotor i løpet av siste tre døgn fra Strømstangen i Randesund.

MANDAL: Kollisjon mellom bil og bobil

18.00: Like før klokken 18 kolliderte en bil med en bobil på E39 ved Valand i Mandal. - Føreren av personbilen ble tatt med av ambulansen, sier operasjonsleder Gunn Lieng. Hun hadde klokken 18.30 ikke ytterligere informasjon om ulykken.

ARENDAL: Trengte seg inn

18.42: En person skal ha trengt seg inn i en leilighet i Arendal. Da politiet kom, var det rolig på stedet.

KVINESDAL: Kjørte av veien

18.52: En kvinne (21) fra Kvinesdal kjørte ut i en sving med bomstasjonen på Kvinesheia. Der traff bilen et skilt. 21-åringen var bevisst etter påkjørselen,

KRISTIANSAND: Ripet opp bil

19.52: Ansatte i Dyreparken meldte om at noen hadde kjørt inn i bilen deres på parkeringsplassen, og ripet den kraftig opp. De aktet å anmelde forholdet.

ARENDAL: Kastet på av cabincruiser

20.05: Ungdommene satt i en 24 fots Joa og spiste. Båten gikk på tomgang da en Windy på mellom 30 og 40 fot nærmet seg. Tett på gasset cabincruiseren kraftig på, forteller operasjonleder Gunn Lieng. - Og da går det som det gjerne gjør med små båter - den rullet kraftig. Ingen ting stod på bordet lenger. Passasjerene i Joa-en ønsker å anmelde forholdet.

ARENDAL: Angrep med jernrør

20.06: På Torsbuåsen kjørte to biler i hverandre, front mot front. Begge førerne var utenlandske, og havnet i kraftig diskusjon. Den ene skal ha gått løs på motpartens bil med et jernrør, før begge bilistene forsvant fra stedet, opplyser operasjonslederen. Begge parter møtte siden på politivakta - det er en lang historie, trolig en uoppgjort sak mellom partene. Det skrives rapport, og juristen vil se hva som gjøres videre. Én person, angivelig vedkommende som slo med jernstang, er pågrepet.

KRISTIANSAND: Skadet seg i fall

21.25: En gutt - alderen er ikke oppgitt - forsøkte seg tre ganger å komme seg inn på Palmesusfestivalen, men ble nektet. Deretter tok han seg inn på Aquarama, hvor han falt ned mellom fire og seks meter. - Han ble kjørt til legevakten for en sjekk, for å være på den sikre siden, sier operasjonsleder Gunn Lieng.

KRISTIANSAND: Krangel mellom par

21.27: En mann og en kvinne kranglet ved Jernia i Skippergata. Etter amper stemning ankom patruljen for å mekle mellom dem. Det så ut til å bli en fredelig løsning, tilføyer Lieng.

SØGNE: Hytteinnbrudd

21.45: Det har vært innbrudd i ei hytte på Ytre Åros. Politiet kommer tilbake med mer informasjon.