**FARSUND: Ubudne gjester

07.50** fikk politiet melding om at det i løpet av natten hadde vært ubundne gjester på en adresse på Borhaug. Tyvene hadde tatt seg inn i en garasje og stjålet en hvit Toyota Corolla med registreringsnummer PK30978. De hadde også fått med seg en elektrisk scooter.

**ARENDAL: Ubudne gjester

08.31** fikk politiet melding om innbrudd i en kommunal bedrift i Parkveien i Arendal. Politiet har vært på stedet, men operasjonsleder har ikke oversikt over hvordan de kom seg inn i bygget eller om noe ble stjålet.

GRIMSTAD: Laserkontroll

I tidsrommet 07.00 til 09.00 avholdt UP en laserkontroll i Opplandsveien i Grimstad. 52 kjøretøy ble kontrollert og to forenkla forelegg ble utdelt på grunn av for høy fart. Høyeste hastighet ble målt til 62 kilometer i timen i 40-sonen.

KRISTIANSAND: Stjålet skilt

Et bilskilt med nummer DL75988 er blitt meldt stjålet fra Skibåsen.

**VENNESLA: Snøfres

09.50** fikk politiet melding om at en rød Honda snøfres var blitt stjålet fra Vormbrokka i Øvrebø.

**GRIMSTAD: Istapper

11.11** var en mann innom politistasjonen i Grimstad og opplyste om at han hadde sett noen istapper falle ned fra taket på rutebilstasjonen i Grimstad. En politipatrulje var ute å kontrollerte taket og meldte tilbake at alt så greit ut.

**KRISTIANSAND: Arbeidsulykke

11.29** fikk politiet melding om en arbeidsulykke ved et nybygg ved Skibåsen. Ifølge operasjonsleder er hva som har skjedd litt uklart, men i forbindelse med at man har forsøkt å få løs en betongkloss som hadde frosset fast hadde en arbeider pådratt seg skader i nese og tenner. En politipatrulje ble sendt til stedet og man har opprettet en sak på forholdet. Arbeidstilsynet er rutinemessig blitt varslet.