Foto: Scanpix

KRISTIANSAND: Den siktede mannen skadet seg selv så mye da han ble klar over at han skulle pågripes, at mannen ble brakt til Sørlandet sykehus Kristiansand. Der er han nå innlagt. Politiet har derfor ikke kunnet avhøre mannen, får fvn.no opplyst.

Det var ingen vitner til selve drapshandlingen, som fant sted i Østerveien 45. Dette er et relativt nytt leilighetsbygg i Kristiansand, hvor det er en lang rekke mindre leiligheter. Pågripelsen skjedde i et boligområde på Vige.

Det var en 20 år gammel kvinne som ble funnet drept i hybelbygget i natt. AMK-sentralen varslet politiet om drapet klokka 03.05 i natt. Da politiet kom til stedet ble det raskt konstatert at kvinnen var drept.

På bakgrunn av den informasjon som politiet fikk på åstedet, ble en 21 år gammel mann klokka 04.15 pågrepet ikke langt unna selve drapsstedet.

Politiet var bevæpnet da mannen ble pågrepet på åpen gate. — I forbindelse med pågripelsen opsptod det en situasjon der den siktede skadet seg selv, opplyser politiinspektør Ole Hortemo ved Kristiansand politistasjon til fvn.no. Skadene var av en slik art at mannen umiddelbart ble fraktet til Sørlandet sykehus Kristiansand. Han er ikke livstruende skadet. Fordi mannen er såpass skadet, er han heller ikke avhørt av politiet.

Den drepte kvinnen bodde ikke i leiligheten hun ble funnet drept. Hun er norsk statsborger, og født i Norge. Også den siktede er norsk statsborger.