**ARENDAL: Butikktyveri

23.40** Politiet får telefon fra en ansatt på 7-Eleven i Arendal, om en butikktyv som nettopp kom seg unna. Politiet får stoppet mannen, som er 29 år, og tatt personalia. Det blir så opp til butikken og anmelde forholdet.

**SØGNE: Brann i søppeldunk på skole

00.20** Politiet får beskjed om at det brenner i en søppeldunk på Nygård skole i Søgne. Politiet varsler brannvesenet. Det viste seg å være en stor søppeldunk for papp og papir som var helt smeltet. Dunken stod imidlertid ikke inntil noe bygning, slik at det ikke var fare for at brannen skulle spre seg til skolen.

**ARENDAL: Skadet grevling

01.23** En person melder om en skadet grevling på Moen i Arendal. Politiet varsler Viltnemnda.

**ARENDAL: Berusert person kjørt hjem

01.50** Politiet får melding om at det ligger en beruset person på Grasåsen i Arendal. En patrulje har vært ute og kjørt personen hjem.

**VENNESLA: Inbrudd hos TUA

02.01** Det kommer inn en melding om et mulig innbrudd i lokalene til Tiltak for Ungdom i Agder (TUA) i Vennesla. Et vindu er knust og det har tydeligvis vært ubudne gjester i lokalene, men det er foreløpig usikkert om noe er borttatt.

**FARSUND: Promillekjøring

02.32** Politiet får melding om mulig promillekjøring. En patrulje finner bilen og det er grunnlag for å mistenke den 60 år gamle lyngdalsmannen for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

**GRIMSTAD: Beruset mann

02.48** Etter melding plukker politiet opp en 31 år gammel beruset grimstadmann i Storgata.

**ARENDAL: Beruste mann

04.46** Igjen får politiet melding om en beruset mann. Denne gang på Stoa i Arendal. Mannen blir kjørt hjem.

**MANDAL: Haltende rådyr

05.59** En mann som har stått opp ser et haltende rådyr ved Solhøgda/Frøysland i Mandal. Politiet varsler Viltnemnda.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

09.12** fikk politiet melding om et grovt tyveri fra en sportsbutikk i Sørlandsparken, det er blitt tatt noen sykler og en del penger. Politiet har ikke fått sjekket denne saken grundigere enda, men de forsikrer om at de skal se nærmere på det når de får tid.

**ARENDAL: Tyveri

12.51** På Arendal Arena senter fikk politiet melding om et par av utenlandsk opprinnelse som hadde blitt tatt for å naske godterier fra butikken Nille. Disse ble fulgt opp og i barnevognen deres ble det funnet noen smykker, skjorter og boksershortser. Paret sitter nå hos politiet.

**GRIMSTAD: Bil uten fører

13.22** I Fjæreheia i Grimstad fikk politiet beskjed om at en bil hadde kjørt av veien. En patrulje kjørte ut for å undersøke men fant ingen fører ved bilen eller omegn. Klokken 14:14 ble det oppnådd kontakt med eieren. Han er brakt inn for blodprøver under mistanke om at mannen var beruset.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

14.27** Det har vært innbrudd i en kontainer hos Agder Miljø og Bilmottak i Arendal. Tyvene hadde brutt seg inn og stjelt et ukjent antall katalysatorer verdt et betydelig beløp. Tyveriet ble anmeldt.

**MANDAL: Innbrudd

16.30:** En huseier i Røyselandsveien oppdager at det har vært innbrudd og grovt tyveri i huset hans. Det er rotet rundt. En 42-tommers flatskjerm fra Philips, datamaskin og tilbehør er borte. Politiet har sikret spor.

**GRIMSTAD: Fyllekjøring

17.50:** En kjenning av politiet ble mistenkt for fyllekjøring i Grimstad. Etter 20 minutter ble mannen pågrepet, men satte seg da til motverge. Politiet brukte pepperspray og han ble deretter kjørt til legevakta for å avlegge blodprøve.

**SONGDALEN: Tre over veien

18.15:** AS Bussen meldte om et tre som hadde falt over fylkesvei 112 mot Rismyr. Vegtrafikksentralen ble varslet og har trolig fått fjernet treet.

KRISTIANSAND: Ransbil funnet

19.30: Bilen som ble brukt i ranet av Sparebanken Pluss på Rona ble funnet i Justnesskauen, like i nærheten av Justvik båthavn. Bilen som ble brukt var en rød Ford Mondeo, og den er nå tatt hånd om og sikret av politiet.