AGDER: Politibåten var i ettermiddag og frem til kvelden ute på tjeneste i Grimstad skjærgården. Det resulterte i syv forenklet forelegg for hastighetsovertredelser på sjøen.

GRIMSTAD: Berusede personer

13.20 får politiet melding om at to personer var overstadig beruset i Storgata i Grimstad. Mannen forsvant for egen maskin, mens kvinnen ble kjørt hjem av politiet.

KRISTIANSAND: Stoppet uten førerkort

13.37 blir en bilist stoppet i en kontroll på Kartheia i Vågsbygd i Kristiansand i dag. Det viste seg at bilisten kjørte uten førerkort, og har blitt anmeldt for forholdet.

TVEDESTRAND: Trafikkuhell

13.42 kommer det melding om at to biler kolliderte på Hanto i Tvedestrand.

— I starten var det kun snakk om materielle skader, men så viste det seg at ene førerene var 17 år og kjørte uten førerkort. Han har blitt anmeldt for forholdet, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Lauvnes.

KRISTIANSAND: Forsynte seg av kassaapparatet

Politiet fikk melding fra Dekkbørsen på Rigetjønn i Kristiansand. En person skal ha stjålet penger i fra kassaapparatet. Han har fått med seg et ukjent pengebeløp. Politiet har gjort undersøkelser på stedet.

VEGÅRSHEI: Mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand

17:31 stopper politiet en mann på E18 ved Fiane. Mannen blir stoppet fordi han ble mistenkt for å kjøre i ruset tilstand. Det ender opp med at mannen må igjennom en utvidet prøve. Mannen er født i 1963, og kommer fra Aust-Agder.

ARENDAL: Trodde seilbåt hadde kantret

19:24 kommer det melding om at en seilbåt hadde kantret utenfor Arendal. Luftambulansen, som allerede var i lufta, så at det kun var snakk om en kiter som hadde ramlet i vannet. Det skal ikke være snakk om noe ulykke.

FLEKKEFJORD: Boliginnbrudd

19:25 får politiet melding om innbrudd i en bolig. Det er gjort avtale med det lokale kontoret om videre oppfølging av saken.

KRISTIANSAND: Stjal lysoppheng fra båthenger

19:33 får politiet beskjed om at noen har stjålet et skilt fra en båthenger. Det skal være snakk om hele lysopphenget bak på hengeren.