MARNARDAL: Det var rundt klokka 21 mandag kveld at den etterlyste rømlingen ble pågrepet av bevæpnet politi i et bolighus i Marnardal.

Tre personer oppholdt seg i huset. Alle er 21 år gamle. I tillegg til rømlingen ble mannen som bodde i huset arrestert. Også en kvinne ble pågrepet. Alle tre skal avhøres av politiet i løpet av tirsdag ettermiddag.21-åringen rømte fra politiarresten i Kristiansand 31. oktober. Senere er det gjennomført flere væpnede aksjoner med sikte på å pågripe den etterlyste mannen, som opprinnelig kommer fra Lillesand. Han har vært etterlyst internt i politiet både nasjonalt og internasjonalt.

— En polititjenestemann mente å gjenkjenne den etterlyste da han ble påtruffet i Marnardal i går ettermiddag. På bakgrunn av den informasjon vi hadde ble det gjennomført en pågripelse klokka 21 i går kveld. Det ble ikke funnet våpen i huset, men det er funnet noe narkotika, uten at jeg kan gå nærmere inn på det nå, sier etterforskningsleder Geir Hansen ved Kristiansand politistasjon til fvn.no.