**ARENDAL/KRISTIANSAND: Merkelig kjøring

19.53** : Politiet fikk melding om en person som kjørte i følge tipser merkelig i Arendal.

— Vi hadde ingen tilgjengelige mannskaper i Arendal, men bilen var på vei mot Kristiansand. Derfor ventet en patrulje ved Ikea i Sørlandsparken, forteller operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt.

Politiet la seg på hjul etter bilisten på E18 fra Ikea, men den kvinnelige føreren ville imidlertid ikke stoppe.

Først når føreren hadde kjørt inn i Oddernestunnelen valgte hun å stoppe kjøretøyet. Politiet svarte med å beslaglegge førerkortet på stedet.

Ellers har politiet blant annet jobbet med dette torsdag kveld:

KRISTIANSAND: Lek på isen

14.05: Politiet fikk melding om at tre barn mellom ti og 12 år lekte på isen utenfor kajakklubben i Nodeviga. En patrulje dro ned, fikk dem inn på land og formante dem om at dette kunne være farlig.

KVINESDAL: Stjal diesel

14.25: Uvedkommende har stålet flere hundre liter med diesel fra noen parkerte lastebiler i Industrigata i Kvinesdal. Politiet etterforsker tyveriet.

KRISTIANSAND: Tyv på Sandens

15.56: Politiet pågrep en butikktyv på kjøpesenteret Sandens. Personen hadde også på seg 10 gram amfetamin og ble satt i arresten i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Bråk på biblioteket

18.30: En mann stjal en lommebok og lagde bråk på biblioteket i Kristiansand. Politiet rykket ut og fikk tak i mannen, som deretter ble satt i arresten. Han blir anmeldt for plagsom adferd og tyveri.

MANDAL: Søppelbrann

20.25: Det brant i en søppeldunk på Malmø i Mandal. Politiet kom til stedet og slukket brannen selv.

**LYNGDAL: UP-kontroll

17.00-21.00:** Mellom klokken 17 og 21 hadde UP kontroll i østgående retningen ved Lenefjorden. Det ble skrevet ut 28 forenklede forelegg. I tillegg fikk en bilist beslaglagt førerkortet. Bilisten ble tatt i 89 km/t i 60-sonen.

**VENNESLA: Uten førerkort

22.30:** En bilist bli stoppet av en patrulje i Vennesla. Bilisten har ikke gyldig førerkort, og blir anmeldt for forholdet.