**KRISTIANSAND: — Slo ut tann på jente

00.42:** Politiet får melding om legemskrenkelse på Leopold. En eller flere personer skal ha slått til ei jente, slik at ei tann brakk. Da politiet kom til stedet hadde både fornærmede og de andre personene forlatt stedet.

**KRISTIANSAND:

01.33:** To berusede personer blir anmeldt for bråk utenfor Havana. De to, en 23-åring og en 24-åring, ble innbrakt til politistasjonen og anmeldt.

**RISØR:

01.39:** En politipatrulje stopper en bil i Risør. Sjåføren blir pågrepet og mistenkt for kjøring i ruset tilstand. Mannen, en 22-åring fra Oslo, blir kjørt til Arendal for blodprøve.

**KRISTIANSAND:

02.04:** Forsøkte å sette fyr i leilighetskompleks

**KRISTIANSAND: Innbrudd i tre biler

02.06:** Det blir meldt om innbrudd i tre biler som sto parkert i Brattvollsløyfen på Tveit.

En person i 35-års alderen ble observert gående fra stedet. Ruter er knust og flere bilstereoer skal være stjålet. Gjerningsmannen er ikke funnet. Det ble funnet en bag med bilstereoer på stedet.

**GRIMSTAD:

02.30:** Pizzatyveri fra studenthjem

TVEDESTRAND: Pågrep fyllekjører og bileier

03.50: Politiet får melding om en viglete Opel på vei østover. Da bilen stoppet ved en bensinstasjon ved Fiane, blir både sjåføren og eieren av bilen, som var passasjer i bilen, pågrepet. Begge var beruset.

Sjåføren av bilen hadde ikke førerkort. Billeieren ble fratatt sitt førerkort, fordi han hadde overlatt bilen til en som ikke var kvalifisert til å kjøre bil.

De to mennene var en 20-åring fra Kristiansand og en 41-åring fra Lillesand.

**VENNESLA:

08.52:** Volvo på vill klatretur i Øvrebø

**KRISTIANSAND: Biltyveri

11.59:** En fiolett BMW ble stjålet fra en bolig ved Eivind Jarls gate på Lund.

Registreringsnummer: DL 16263. **FROLAND: Bil mot moped

12.18:** En bil kjører i en moped i Froland. Mopedisten ble skadet. Han ble kjørt i ambulanse til legevakta. Bilføreren var påvirket av alkohol, og ble innbrakt av politiet.

**LINDESNES: Motorsykkel mot bil

12.34:** Ei dame melder om at hun og mannen har kollidert på E 39. Paret skal ha kjørt en motorsykkel. Damen er uskadd, mens mannen skal ha fått et beinbrudd, ifølge politiet.

Ulykken skal, etter det fvn.no kjenner til, ha skjedd ved Fasselandsvannet.