**KRISTIANSAND: Innbrudd i drosje

07.12:** Det ble meldt om innbrudd i en drosje som stod parkert ved Esso-stasjonen på Tangvall. Den ene ruta var knust og veska med vekslepenger var stjålet.

LYNGDAL **: Bensinkanner frastjålet

08.49:** Politiet fikk melding om at flere bensinkanner var frastjålet Hausvik i Lyngdal. Det skal være fem 25-literskanner og et ukjent antall reservekanner på 10 liter.

KRISTIANSAND: Innbrudd fra ridesenteret

09.49: I løpet av natten har noen tatt seg inn hos ridesenteret i travparken. Tyvene skal ha tatt med seg penger fra kassaapparatet og en safe. Safen inneholdt noen tuser kroner. Politiet har vært på stedet og sikret bevis.

TVEDESTRAND: Innbrudd i båt

10.02: Det ble meldt om innbrudd i en fortøyd seilbåt i Tvedestrand. Det er uklart om noe er stjålet, men ifølge eier er det rotet rundt i kabinen.

KRISTIANSAND: Innbrudd hos historielag

11.34: I løpet av natten har noen stjålet en forsterker og noe iskrem fra lokalene til Flekkerøy historielag på Flekkerøy. Tyvene skal ha fjernet noen lister og tatt seg inn gjennom vindusåpningen.

**VENNESLA: Kjøre uten førerkort

14.30:** En mann fra Vennesla blir stoppet i bil på riksvei 454 ved Skarpengland. Uten førerkort. Og er nå anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Dobbel avskilting for kristiansander (35)

14.59:** Utrykningspolitiet stopper en Rover ved jernbanestasjonen i Kristiansand. Det viser seg at mannen ikke er edru. Han avskiltes på stedet. Det viser seg i tillegg at det er begjæring om avskilting av bilen for manglende betaling av forsikring og veiavgift. Dermed avskiltes også bilen på stedet.

**VEGÅRSHEI: Krattbrann utenfor sesongen

15.05:** Politiet får melding om krattbrann på Ubergsmoen. Lensmannen i Tvedestrand opplyser til Operasjonssentralen at brannen slukkes uten store skader.

KRISTIANSAND: Mistet gipsplater i Timenesbakken 15.28: Se egen sak.

**SONGDALEN: Fant atv på Brennåsen

18.24:** Politiet blir gjort oppmerksom på en atv som står bortgjemet på et jorde på Brennåsen. Den blir beslaglagt for videre undersøkelse og avklaring av eierforhold.

**RISØR: Ran på Mix Kiosk i Risør

22.04:** Se egen sak