**KRISTIANSAND: Tatt uten førerkort

01.36:** En politipatrulje stoppet en bil i Kristiansand sentrum. En 28 år gammel anmeldes for å kjøre uten førerkort, og får forlenget sperrefristen.

**MANDAL: Beruset mann fikk hjelp

02.50:** Politiet i Mandal må bistå en beruset mann som har falt. Mannen fikk et kutt i hodet og ble kjørt til legevakten.

**KRISTIANSAND: Så tyvene stjele båten

06.47:** En person ringer politiet etter å ha observert en åpen Yamarin-båt som kom til hytta si på Teistholmen. En person går i land og stjeler deres båt, en RIB 18 fot med 90 hestekrefter. Tyven kjører båten i retning Dvergsnestangen. Kort tid etter ringer personen igjen, fordi han mener å ha sett Yamarinen ved Korsvik Marina. En patrulje drar til stedet, og pågriper to personer der. De to er mistenkt for tyveri av RIB'en, siden den lå like ved siden av der de to ble tatt. I tillegg hadde de på seg eiendeler fra den stjålne båten. De to mennene som er pågrepet, er 33 og 32 år gamle.

**BYGLAND: Lastebil kjørte i elva

09.08:** Les egen sak.

**MARNARDAL: Brann i høyballemaskin

10.06:** Politiet fikk melding om brann i en høyballemaskin. Brannvesenet og politiet ble sendt til stedet.

**KVINESDAL: Promillekontroll

11.08:** Politiet har avholdt promillekontroll på Øyesletta i tiden 09.30-11.00. 50 biler ble kontrollert, ingen hadde promille.

**VÅGSBYGD: Buss stakk fra kollisjon

11.57:** Les egen sak.

**AGDER: Svindelforsøk

13.27:** Politiet har fått telefoner fra fortvilte beboere i Agder som den siste tiden har blitt oppringt av utenlandske personer som utgir seg for å være fra Microsoft. Disse tilbyr å oppgradere pcen til dem de ringer til og ber om personlige opplysninger som personnummer, kontronummer og passord slik at de skal få adgang til datamaskinene. Politiet anmoder folk som får slike henvendelser om å bare legge på røret.

**KRISTIANSAND: Syklist påkjørt av bil i Kvadraturen

15.10:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Mann (23) fløyet til sykehus etter badeulykke i Vågsbygd

15.16:** Les egen sak

**BIRKENES: Bil og mc kolldierte

15.35:** Politiet fikk melding om en trafikkulykke som skal ha skjedd ca. klokka 14.45. Da hadde det vært en kollisjon mellom bil og motorsykkel. Fører av motorsykkelen, en 35 år gammel mann, ville selv kjøre til legevakt for kontroll. Den kvinnelige bilføreren (19) var uskadd.

**KRISTIANSAND: Funn av båt i Otra

16.57:** Det ble funnet en ca. 13 fots jolle med fiskeutstyr og en sykkel. Båten var påmontert en liten Yamaha påhengsmotor. Båten har kommet drivende i løpet av natta og strandet like nedenfor Lundsbroa. Båten er tatt på land.

**SONGDALEN: Vogntogsjåfør og mc-fører sloss ved E 39

17.00:** Politiet fikk melding om at det var ampert og tilløp til slåssing i krysset ved E 39 i Brennåsen. En utenlandsk vogntogsjåfør og en mc-fører var tydeligvis uenige om noe. Politiet kjørte til stedet. Det skal ha vært en nestenulykke da begge kjøretøyene skulle ut fra fylkesvei 461 på E 39. Mc-føreren måtte foreta en unnamanøver for å unngå kollisjon. Ingen personer ble skadet og partene ordnet opp seg imellom.

**SØGNE: Bilist sov på busstopp ved E 18

18.12:** Politiet fikk melding om at en bil hadde stått på et busstopp i flere timer. Politiet dro til stedet og fant en sovende mann i bilen. Han var beruset. Den 43 år gamle mannen innrømmet å ha kjørt bilen og ble tatt med for å avlegge blodprøve.

**KRISTIANSAND: Huseier og leietaker kranglet

18.20:** En huseier og leietaker i Gislemyrkollen kranglet. De siste dagene har det vært flere konfrontasjoner mellom de to. Politiet har snakket med partene og bedt dem finne en fredelig løsning.

**VENNESLA: Drakk ved Narvesen

19.08:** Politiet rykket ut da fem-seks personer drakk ved Narvesen. Politiet løste opp drikkelaget.