**KRISTIANSAND: Båt kjørte på skjær

23.27:** Politiet får en melding om en båt som har kjørt på et skjær. Båten har kommet seg inn til land øst for Korsvik Marina i Korsvikfjorden. Båtfører og eier, en 63 år gammel mann fra Kristiansand, er eneste person om bord, og kommer uskadd fra hendelsen. Politiet mistenker føreren for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand, og har sikret seg blodprøve av føreren. Båten, en 30-fots plastsjekte, blir berget i land.

**MANDAL: Meldinger om smell

23.52:** Politiet mottar flere meldinger om smell fra Mandalsområdet. Politiet mener det er snakk om kraftig fyrverkeri, men finner ingen personer når de er ute og leter i området rundt Frøysland. Politiet vil følge opp saken.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

00.02:** En 45 år gammel mann blir pågrepet i nærheten av Lumberkrysset i Vågsbygd. Mannen blir tatt med til politistasjonen, og blir anmeldt for besittelse av hvitt pulver. Antakelig amfetamin ifølge politiet, og noe som kan være anabole steroider.

**KRISTIANSAND: Løse hester

00.06:** Politiet mottar melding om to løse hester i området ved Tveit. Hestene beveger seg rundt på området, også ute på veien. Da politiet kommer til stedet er hestene forsvunnet, og politiet mottar ikke flere meldinger på hestene.

**VENNESLA: Elg påkjørt

00.24:** Politiet får melding om en påkjørt elg på riksvei 9 ved Kile. Ingen personskader og elgen skal ha stukket til skogs. Politiet varsler viltnemda.

**GRIMSTAD: Støy og høy musikk

00.46:** Melding om høy musikk og støy fra en adresse i Storgata. Politiet drar til stedet og gjenoppretter natteroen.

**KRISTIANSAND: Støy og høy musikk

00.49:** Melding om støy og høy musikk fra en adresse i Tollbodgata. Politiet drar til stedet og gjenoppretter natteroen.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

00.53:** Politiet pågriper en 22 år gammel mann fra Kristiansand som er i besittelse av litt hasj. Mannen blir brakt inn til politistasjonen og anmeldt for besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

01:00:** En 37 år gammel mann fra Kristiansand blir anmeldt for å ha kjørt uten førerkort på Flekkerøy.

**KRISTIANSAND: Truende oppførsel

01.28:** Politiet tar hånd om en beruset mannsperson som har oppført seg truende på et utested i Vestre Strandgate. Mannen, som er 21 år gammel fra Kristiansand, skal ha truet en vakt på utestedet, og vil bli anmeldt for trusler mot vakter.

**KRISTIANSAND: Støy og høy musikk

01.57:** Melding om fest og høy musikk fra en adresse på Artillerivollen. Når politiet ankommer stedet er det stille og rolig.

**GRIMSTAD: Promillekontroll

00.15:** Politiet i Grimstad gjennomfører en kort promillekontroll i tidsrommet 00.15–01.00. De kontrollerer 23 bilførere på Biesletta, men ingen gir utslag.

**KRISTIANSAND: Ulovlig kjøring

02.37:** Politiet stopper en uregistrert bil i Randesund. Føreren, en 24 år gammel mann fra Kristiansand, har ikke førerkort og vil bli anmeldt for disse forholdene.

**KRISTIANSAND: Melding om tagging

02.46:** Politiet mottar en melding om mulig tagging ved Lund treningssenter i Marviksveien. Politiet rykker ut med en gang, men det er ingen personer der når politiet kommer til stedet. De ser heller ikke tegn til at det har foregått tagging.

**ARENDAL: Kjøring i påvirket tilstand

02.52:** Politiet stanser en bil på E18 i Arendal. Føreren, en 22 år gammel kvinne fra Arendal, mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Politiet beslaglegger førerkortet og kvinnen blir framstilt for utvidet blodprøve. Passasjeren, en 29 år gammel mann fra Tvedestrandsområdet, blir anmeldt for besittelse av hvitt pulver, antakelig amfetamin.

**KRISTIANSAND: Støy og høy musikk

02.54:** Melding om støy og høy musikk fra en adresse i Gyldenløvesgate. Politiet drar til stedet og gjenoppretter natteroen.

**KRISTIANSAND: Beruset person

03.09:** Melding om en beruset person som oppholder seg i området rundingen på Lund. Vedkommende skal ha problemer med å ta vare på seg selv, men da politiet kommer til stedet har han forlatt området.

**KRISTIANSAND: Beruset person

03.18:** Politiet tar hånd om en beruset person i Vestre Strandgate, og frakter vedkommende hjem til bopel, ikke langt unna sentrum.

**KRISTIANSAND: Beruset person

03.31:** Politiet bistår en person som har problemer med å ta vare på seg selv på Lund. Hjelper vedkommende hjem.

**RISØR: Plukket opp gummibåt

17.25:** En seilbåt plukket opp en drivende gummibåt. Politibåten kom til stedet og tauet båten inn til kaien i Risør. Eier har meldt seg og vil hente gummibåten i morgen.

**KRISTIANSAND: Beruset mann og kvinne

17.36:** En mann og kvinne sjikanerte personer som stod å ventet på bussen på Rona. Mannen og kvinnen som er i 50-årene var begge sterkt beruset. Mannen ble pågrepet av politiet da han utførte skadeverk på politibilen. Operasjonsleder ved Agder politidistrikt forteller at mannen må tilbringe natten i fyllearresten. Kvinnen ble kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Smuglere

18.31:**

**RISØR: Beslaglagt teiner og garn

20.41:** Politiet har beslaglagt flere umerkede teiner og garn ved Skjærgården i Risør. Det har blitt skrivet tre anmeldelser.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

21.00:** En 19 år gammel mann kjørte på en moped i Vågsbygd uten gyldig førerkort. Vedkommende blir anmeldt for forholdet.