FLEKKEFJORD: 20-åringer siktet for fire ildspåsettelser

**ARENDAL: Ramlet på sjøen

23.28:** En kvinne skal ha hoppet eller ramlet i vannet i Arendal sentrum. Hun ble fisket opp av politiet og deretter tatt hånd om av ambulansepersonell som kjørte henne til legevakten. Kvinnen skal ha vært bevisst da hun ble tatt opp av vannet.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

00.39:** En person ble innbrakt og en annen bortvist etter å ha laget bråk ved en restaurant. Mannen som ble bortvist klarte ikke å holde seg borte og havnet dermed i arresten i likhet med kameraten.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

01.24:** En person ble bortvist etter å ha laget bråk ved en restaurant i sentrum.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

01.30:** Meldte vektere fra sykehuset om et innbruddsforsøk ved ambulansestasjonen. Personene skal ha forsøkt å komme seg inn gjennom et vindu, men ble trolig skremt bort av personale som befant seg i bygget.

**KVINESDAL: Beslagla bilnøkler

01.37:** Ble politiet tipset om et nært forestående tilfelle av promillekjøring. Da patruljen ankom stedet var fire utenlandske statsborgere i ferd med å sette seg inn i en bil utenfor et utested. Etter samtale med politiet ble partene enige om at politiet skulle beholde nøklene til de var i stand til å kjøre.

**ARENDAL: Anmeldt for trusler

01.50:** En 42 år gammel mann ble anmeldt for trusler mot politiet etter å ha oppført seg truende ved legevakten.

**KRISTIANSAND: Kastet ølglass

01.58:** En 35 år gammel kvinne vil trolig bli anmeldt for å ha kastet et ølglass etter en annen person. Kvinnen skal ha laget bråk i en kø og ble bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Innbrakt for bråk

02.01:** To personer ble anmeldt og innbrakt til arresten etter å ha laget bråk ved et utested.

**FLEKKEFJORD: Slåssing og bråk

02.03:** Politiet rykket ut etter melding om bråk og slåssing ved et utested i Flekkefjord sentrum. Da patruljen ankom stedet var bråkmakerne forduftet.

**GRIMSTAD: Slåssing

02.01:** Kom politiet over en person som lå rett ut i gata. Mannen så ut som han hadde skadet rygget og ambulanse ble tilkalt. Skaden er trolig et resultat av en slåsskamp mellom to personer. Den andre parten vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåssing

02.40:** Flere personer ble gitt marsjordre etter slåssing utenfor et utested i Kirkegata.

**ARENDAL: Innbrakt etter slåssing

02.46:** To personer ble innbrakt etter slåssing ved 7-Eleven.