**KRISTIANSAND: Så folk på tak

00.39** Politiet ble oppringt av en beboer i Gislemyrveien som fortalte at det var folk på taket av nabohuset. Det skulle ikke være folk hjemme hos naboen. Politiet rykket ut til stedet. De fant ingen tegn til innbrudd eller folk, men en stige som var satt opp ved huset ble fjernet.

**ARENDAL: Klage på høy musikk

01.20** Det kom klage om høy musikk fra Nyli Ringvei.

**KRISTIANSAND: Tatt med for mye sigaretter og sprit

02.44** To polakker ble stoppet på ferjeterminalen med for mye sigaretter og brennevin. Det er uklart hvor mye de to forsøkte å ta med seg. Sigarettene og spriten skal ha blitt funnet i mennenes bil.

**GRIMSTAD: Brannalarm

02.53** Brannalarmen gikk på Fevik sykehjem. Brannvesenet og politiet dro til stedet, men det var ingen tegn til verken brann eller innbrudd.

**KVINESDAL: Mistenkt for bilinnbrudd

03.09** En guttegjeng ble observert da de skal ha forsøkt å bryte seg inn i en parkert bil i Kvinesdal. Da politiet kom til stedet, var det ingen tegn til verken guttegjengen eller innbrudd.

**SØGNE: Innbrudd på treningssenter

05.18** Noen har brutt seg inn i treningssenteret i Rådhusveien på Tangvall. Kassaapparatet er stjålet. En politipatrulje har vært på stedet.

**KRISTIANSAND: Forhindret MC-tyveri

05.44** Det ble oppdaget at en motorsykkel var trillet omtrent 100 meter bort fra stedet der eieren hadde parkert den. Motorsykkelen ble tatt hånd om. Det ble så sett en bil med henger kjørende i området. Politiet har vært på stedet, men bilen ble ikke funnet.

**VENNESLA: Klage på bråk

06.00** Det kom klager på bråk fra et hus, men siden politiet ikke fikk flere klager avventet de med å sende patrulje.

GJERSTAD: Jaget bort elg fra E 18