KRISTIANSAND: En oppmerksom leser oppdaget denne skrivefeilen da han kjørte fra Søgne mot Kristiansand og sendte inn bilde til Fædrelandsvennen.

"Her bygger Statens vegvesen nytt kollektivtelt. Ferdig mai 2013" står det så flott på det midlertidige skiltet cirka hundre meter vest for Shell-stasjonen i Fidjebakken. Ifølge tipser Eirik Sundvik står det et likt skilt med samme skrivefeil på motsatt side.

— Står det, det? Det har jeg ikke fått med meg, er den umiddelbare reaksjonen til Johan Mjaaland, veisjef for Statens vegvesen i Vest-Agder når Fædrelandsvennen konfronterer han med skiltet.

- Så kollektivtelt er ikke noe nytt dere har begynt med?

— Nei det er nok ikke noe nytt. Det skal nok være en F i stedet for en T, men det var godt det ikke var noe verre, ler veisjefen.

Han vet ikke hvor lenge skiltet har stått der, men sier at de ikke har fått noen tilbakemeldinger på skrivefeilen før nå.

— Det ville nok vært omtalt på kontoret hvis vi hadde visst dette. Jeg skal høre med byggeleder i morgen om vi må bytte skiltet eller om det holder å teipe over bokstaven, sier Mjaaland.

— Vi kan ikke annet enn å le av dette, selv om vi selvfølgelig skulle hatt den gjennom en ekstra runde med korrektur før vi satte det ut.