SONGDALEN: En betongbil kjørte tirsdag ettermiddag inn i en personbil bakfra i Farvannsbakken ved Brennåsen. Kollisjonen, som skjedde i vestgående retning, skapte en stund trafikale problemer, men rett før klokka 17 gled trafikken greit forbi stedet.

En kvinne ble sendt til legevakten i Songdalen med smerter i beinet.

— Hun var litt mørbanket, som hun selv kalte det, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Mistenker høy fart

Personbilen fikk store skader både i frontpartiet og bakparten.

— Vi har beslaglagt betongbilsjåførens førerkort. Det er vanlig rutine, spesielt når det er så store materielle skader på personbilen. Men vi mistenker også at betongbilsjåføren har holdt høy fart da kollisjonen skjedde, sier politibetjent Geir Tveit ved Søgne og Songdalen lensmannskontor til Fædrelandsvennen.

Han opplyser at betongbilen har "skjøvet" personbilen ut i grøfta, der den traff en lyktestolpe. Betongbilen traff personbilen etter at det ble en stans i trafikken som ikke betongbilsjåføren rakk å bremse for.

Ifølge politiet er betongbilsjåføren en mann på 26 år.

Skal fikse lyktestolpen

Klokka 17 sto de to involverte bilene inntil et busstopp, mens politiet snakket med partene.

— En lyktestolpe er kjørt ned. Det jobbes med å få orden på dette, melder politiet på Twitter klokka 17.10. Politiet meldte om kollisjonen på Twitter klokka 16.25 tirsdag.