Nina Willumsen Moseidjord driver allerede to yoga- og pilatessentre i Kristiansand. I april åpner hun i Vennesla Foto: Odd-Inge Rønning Uleberg

— Jeg driver allerede to sentre i Kristiansand, og ønsker å spre disse aktivitetene litt ut av byen. Jeg vet interessen er stor i Vennesla. sier Moseidjord.

Tøff konkurranse

Hun åpner senteret 15. april i lokalene hvor Mirella holdt til i Skansen. Hudpleie- og frisørsalongen gikk konkurs i fjor høst. Siden har huseier Per Nystøl jobbet med å finne nye leietakere.

— Vennesla har allerede to treningssentre, hva tenker du om det?

— Konkurransen er tøff overalt. Jeg skal ikke drive et senter med apparater. Det blir utelukkende yoga og pilates. Dessuten driver jeg en tilpasset yoga som alle kan bedrive, sier Nina Willumsen Moseidjord.

100 medlemmer

Hun er gift med en mann fra Hægeland. I den bygda holdt hun et av sine første yoga-kurs for noen år siden, og det med godt resultat.

— Mange kom. Jeg opplever også at en del venndøler reiser til byen for å trene yoga og pilates. Da mener jeg markedet er til stede. Jeg håper å få minst 100 medlemmer. Jeg trenger noe sånt, sier Moseidjord.

Hun har mange års erfaring som yoga og pilates-instruktør og har også jobbet som salgs- og markedssjef i Spenst. hun har jobbet fulltid for seg selv siden 2013. — Kommer du til å ha åpent hele dagen?

— Nei, det blir timer morgen, middag og kveld. Vi har egne tilbud for mødre og gravide. Det blir åpent store deler av dagen, Få med at jeg trenger å komme i kontakt med flere instruktører.

kjernemuskulatur

Nina Willumsen Moseidjord sier dette om yoga og pilates:

— Yoga på mitt senter er øvelser som passer for alle, ikke indiske ord og masse meditasjon. Du kan gjøre de lett og tungt. Pilates er et sett øvelser som trener kjernemuskulaturen. Veldig bra for folk med ryggplager.

Ifølge Vennesla Tidende var det i forrige uke hele ni ledige lokaler i sentrum. Med yoga-senterets etablering, blir det redusert til åtte. Når Rolf Dale starter Alt Mulig-butikken igjenblir det åtte. vidar Håverstad har også planer og er i samtaler om ny drift i hjørnelokalet mot lekeparken i Butikkhuset.