**KRISTIANSAND: Mistenke om ruskjøring

06.05:** En politipatrulje dirigeres til Hamresandenområdet i jakten på det som kan være en ruset bilfører. Politiet kommer så over bilen ved Kjevik.

— Saken undersøkes videre og bilfører kontrolleres. Vedkommende var ikke beruset, opplyser operasjonssentralen (OPS-en) i en Tweet.

**ARENDAL: Feiltolket lyder

06.23:** Fra Bjiorbekkområdet får politiet inn melding om at det muligens er et innbrudd på gang i boligen. En patruilje dirigeres til stedet.

— Det har ikke vært innbrudd og er ingen spor i snøen. lyder utenfor huset er muligens feiltolktet, twitrer OPS-en.

**RISØR: Trafikkuhell på Akland

06.28:** Fra E 18 Akland kommer det inn melding til OPS-en om et trafikkuhell, det et tysk vogntog og en personbil har kollidert i rundkjøringen. En patrulje ble dirigert til stedet.

— Vi har ikke fått melding om personkade, og det er snakk på at personbilen er påkjørt bakfra. Grunnet litt kaos på stedet ble det anmodet om politibistand, melder OPS-en på Twitter.

— Vogntoget hadde sommerdekk på, og tyskeren er ilagt kjøreforbud til vinterdekk er kommet på, melder Aust-Agder blad på nett.

**HÆGEBOSTAD: Skolebuss i fjellveggen

08.00:** En skolebuss på vei til Byremo ungdomsskole mister veigrepet ned Åsbakkan og havner i fjellveggen. Kjøretøyet får en del materielle skader på førersiden.

— Det er ikke meldt om skade på barna eller sjåføren. Skolen og politiet ble varslet av oss, sier administrerende direktør Erik Abramsen i Sørlandsruta.

**KVINESDAL: Trafikkuhell i Kleventunnelen

09.10:** - Det har vært et sammenstøt mellom en personbil og en buss i Kleventunnelen, der bilen har kjørt inn i lastebilen. Vi har en patrulje på stedet, sier operasjonsleder Audun Eide.

Senere melder brannvesenet at alt er under kontroll på stedet. Det er ikke meldt om personskade i forbindelse med sammenstøtet.

**KVINESDAL: Vogntog i trøbbel

12.23:** Operasjonsleder Audun Eide ved Agder politidistrikt melder om et vogntog som står med nødblinken på i Fedaheitunnelen retning vest.

— Vogntoget står i et påkjøringsfelt og kan komme brått på, twitrer Eide.