I tillegg til garasjen ble også en del kratt ødelagt i brannen, som fant sted i Vennesla sentrum. Foto: Henrik Ihme

Brannen fant sted rundt klokka 16 i Vennesla sentrum. En mann ble skadd i hendelsen, som fant sted i garasjen til et kommunalt anlegg.

Ikke alvorlig

— Mannen hadde noe skader på hendene og litt i ansiktet, men det var ikke alvorlige skader, sier etterforskningsleder ved Vennesla og Iveland lensmannskontor, politioverbetjent Frode Forslund.

Politipatruljen snakket noe med mannen på stedet, men har ikke vært i kontakt med mannen etter at han var på sykehuset.— Vi kommer til å ta inn mannen til en ny prat senere. Dette for å følge opp saken, forteller Forslund.

— En femlitersdunk med bensin tok fyr i garasjen. Vitner forteller at de hørte en stor eksplosjon, sa politibetjent John Smiseth til Fædrelandsvennens reporter på stedet.

Blir reaksjon

— Ut ifra opplysninger i saken kan vi fastslå at brannårsaken er uforsiktig omgang med brennbar væske og røyk. Dermed gikk det galt, oppsummerer Forslund.

Han bekrefter at det vil få etterspill at den kommunale garasjen brant ned.

— Det vil bli en reaksjon i saken, men dette tar vi stilling til etter at vi har pratet med mannen på ny, påpeker overbetjenten.

— Kommunen må vi også prate med da de er eiere av bygget som brant, legger han til.