**KRISTIANSAND: Tatt uten førerkort

02.23:** I forbindelse med en rutinekontroll av en bil i Rigetjønnveien stopper patruljen en fører uten førerkort. Vedkommende vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbruddsalarm i Sørlandsparken

05.39:** Minst tre enheter fra politiet rykket ut til Sørlandsparken etter at det skal ha gått innbruddsalarm ved en av bedriftene i området. Politiet stoppet også varebiler og større kjøretøy som ble sjekket, før etaten trakk seg tilbake til sine stasjoner rundt klokken 5.50. — Det stemmer at vi hadde flere enheter i Sørlandsparken i morgentimene. Politiet fikk melding om en innbruddsalarm, som nå er blitt sjekket ut til å være falsk alarm, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt (OPSen), overbetjent Audun Eide til Fædrelandsvennen.

— Patruljene på stedet gjennomførte også noen rutinekontroller av kjøretøy som var i området, legger operasjonslederen til.

Alarmen gikk ved lagereret til Bohus møbler og politiet erkjenner at de var litt på tå hev etter innbruddet ved gullsmeden på Sørlandssenteret natten før.

**SONGDALEN: Bil kjørte av veien

06.27:** Personbil kjørte av veien og havnet i tre. Ifølge OPSen ble fører fraktet til sykehus med helikopter. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Pågående teppeselgere

10.30:** Fra Saltrødområdet øst av Arendal får politiet inn melding om pågående teppeselgere i området. - De oppsøker tydeligvis eldre mennesker. Vi har hatt flere tilsvarende episoder i helgen i Arendal og Grimstad, opplyser operasjonsleder Martin Ugland ved OPSen i en Tweet.

**VENNESLA: Flere tatt i kontroll

12.15:** Utrykningspolitiet har i en times tid avholdt laserkontroll på Ålefjærveien ved Lomtjønn, retning Vennesla.- Det ble utferdiget 16 forelegg for fart, ett gebyr for manglende bilbelte og ett gebyr for bruk av mobil. Høyeste hastighet var 69 km/t i 50 sonen, sier operasjonsleder Ugland på Twitter.

**KRISTIANSAND: Til legevakt etter kollisjon

13.50:** En moped krasjet i en bil bakfra i Gartnerløkka. Mopedfører var ei 17 år gammel jente. Hun ble fraktet til legevakta med vondt i et bein. Politiet opprettet sak.

**LYNGDAL: Stanset bobil

14.30:** En politipatrulje stanset en bobil på E 39 etter flere farlige forbikjøringer. Førerkortet til føreren ble beslaglagt. Føreren, en 65 år gammel mann, ble anmeldt.

**ARENDAL: Måtte fjerne "felespiller"

14.45:** Innehaver av en butikk ba om bistand til å fjerne en "felespiller". Vedkommende hadde stått der hele dagen, og spyttet etter melder da hun snakket til ham.

**FARSUND: Stjal damesko

14.50:** Tolv par damesko ble stjålet fra butikken Blå Eik.

**ARENDAL: Innbruddsforsøk

14.55:** Politiet fikk melding om et innbruddsforsøk på Lynghaugen i Arendal. Det var tydelige brytespor på døra, og fotspor i plenen. Gjerningsmannen ble sannsynligvis skremt av huseier, opplyser politiet.

**VENNESLA: Stjal fra sportsbutikk

16.52:** Politiet fikk melding om en mann som stjal varer fra en sportsforretning. Mannen, en 31-årig kjenning av politiet, ble tatt hånd om av betjeningen og pågrepet da politiet ankom stedet.

**GJERSTAD: Pågrep ruset mann

18.15:** En politipatrulje pågrep en ruset mann som hadde laget bråk i området ved Sunde bru. Mannen var i besittelse av mindre mengder hasj, og ble kjørt til arresten i Arendal politistasjon.

**KRISTIANSAND: Bilbrann

20.03:** Les egen sak.