Operasjonsleder Øyvind Andersen ved Agder politidistrikt melder om stort sett mindre hendelser på Sørlandet i løpet av natt til 18. mai.

Han opplyser at det har vært åtte ordensforstyrrelser i Kristiansand, fire i Mandal, tre i Arendal, en i Kvinesdal og en i Risør.

— De fleste av disse er ordnet opp i på stedet. I tillegg er det kommet inn åtte-ti meldinger om berusede personer. Noen er kjørt hjem, noen til arrest og noen til legevakt, sier operasjonslederen til Fædrelandsvennen.

Det var mange folk samlet i Tresse i Kristiansand i forbindelse med fyrverkeriet, men det hele skal ha gått rolig for seg.

— Vi hadde tilstedeværelse med patruljer for å forebygge. Det var mange folk ute, men det var ikke allverdens mange som måtte overnatte i kjelleren på politihuset, sier Andersen.

Her er politiets logg fra natt til 18. mai:

**ARENDAL: Tatt med hasj

00.15** En mann ble pågrepet i Nesbakken i Arendal, da han var i besittelse av mindre mengder hasj. Mannen ble satt i arresten.

**ARENDAL: Falt i sjøen

00.56** En kvinne falt i vannet da hun skulle gå om bord i en båt i Pollen i Arendal. Hun ble brakt på land i løpet av sekunder, ifølge politiet.

**ARENDAL: Krasjet i autovernet

01.00** En mann ble brakt til legevakt for å avlegge blodprøve etter at han kolliderte med autovernet på begge sider av veien på His i Arendal. Det var store skader på bil og autovernet, men føreren slapp fra hendelsen tilnærmet uskadet. Han ble pågrepet da han var i ferd med å gå bort fra bilen. Mannen skal ha vært synlig beruset.

LILLESAND: Siktet for fyllekjøring etter ulykke

**ARENDAL: Truet taxisjåfør

02.28** En taxisjåfør kontaktet politiet og sat at han hadde en truende passasjer. Hendelsen fant sted ved Skibvig ringvei på Saltrød. Passasjeren skal ha kommet med verbale trusler. Da politiet kom til stedet, hadde mannen stukket av. Han var fortsatt ikke funnet søndag morgen.

**KRISTIANSAND: Knuffing på privat fest

04.41** Politiet fikk melding om at det var amper stemning mellom 40-50 personer i Kristiansand sentrum, etter at uvelkomne personer hadde tatt seg inn på en privat fest. Meldingen gikk på at det var slåssing på stedet, men da politiet kom fram viste det seg at det var mest munnbruk. Bråket roet seg da politiet kom, og festen ble avsluttet.

**KRISTIANSAND: Kastet blomsterpotter

05.00** En mann ble pågrepet etter at å ha utøvd skadeverk i Kristansand sentrum. Mannen skal blant annet ha kastet blomsterpotter gjennom vinduer, ifølge politiet.