Leteaksjon

KRISTIANSAND: Leteaksjonen etter en savnet 59 år gammel mann fra Kristiansand ble intensivert lørdag morgen.

Mannskaper fra Røde Kors og Roverspeiderne ble satt inn i søk etter mannen i et større område langs Langenesveien mellom Kristiansand og Søgne.

– Vi søker blant annet i turområder rundt Rossevatn og Ternevann. Totalt er rundt 40 personer i aktivitet, opplyser Bård Austad, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Politiet antar at mannen har vært borte i halvannen uke. Bilen hans er funnet parkert langs Langenesveien.

Biltyver tatt

LILLESAND: En mann og en kvinne i 40-årene ble stoppet av politiet i Birkenes ved 23.00-tiden fredag kveld. Bilen de kjørte, var meldt stjålet i Telemark.

Mannen, som er fra Telemark og kvinnen, som er fra Kristiansand ble satt i varetekt over natten.

Blottet seg

KRISTIANSAND: En ung mann fra Kristiansand måtte overnatte i politiets varetekt etter at han blottet seg utenfor utestedet Havana i Kristiansand natt til lørdag.

Ifølge politiet var mannen overstadig beruset da han dro ned buksene i røykeområdet utenfor Havana.

Stoppet tyven

MANDAL: Et par som var ute på byen i Mandal ble frastjålet lommeboka på åpen gate i Mandal sentrum natt til lørdag. Mannen klarte imidlertid å stoppe den berusede tyven. Dermed kom politiet til dekket bord, og fikk anholdt vedkommende.

Alarm stoppet tyver

GRIMSTAD: En eller flere innbruddstyver slo natt til lørdag til mot FMU-bygget i Grimstad. De forsøkte å ta seg inn gjennom et vindu i næringsbygget, men utløste alarmen. Politiet kom raskt til stede, men da hadde tyvene forlatt stedet med uforrettet sak.