Slagsmål i Markens

Kristiansand : En 29 år gammel mann fra Kristiansand er anmeldt for vold mot en 27 år gammel mann fra Søgne.

Politiet fikk melding om slåsskamp ved Dampbageriet i Markensgate i Kristiansand klokken 03.12 natt til i går. Da politiet kom for å pågripe 29-åringen, satte han seg kraftig til motverge. Han er blitt anmeldt for dette forholdet også.

Mistenkt for promille

Arendal: En 22 år gammel kvinne er mistenkt for å ha kjørt personbil i påvirket tilstand i Arendal sentrum natt til i går.

Det er tatt blodprøve av kvinnen.

To tatt for pirattaxi

Kristiansand/Arendal: To personer mistet førerkortet og to biler ble avskiltet etter at sjåførene er mistenkt for å ha kjørt pirattaxi natt til i går.

Politiet stoppet en bil på Sødal i Kristiansand kl. 04.40. Her var sjåføren en 30 år gammel mann fra Søgne.

Fem minutter senere ble en 40 år gammel mann fra Arendal stoppet ved Sparebanken Sør i Arendal.

Krasjet med promille

Kvinesdal: En 18 år gammel mann fra Kvinesdal er mistenkt for promillekjøring etter at han krasjet med bil på Rv 465. 18-åringen fikk lettere skader da han kjørte av veien. Han måtte innom Flekkefjord sykehus.

Jakthytte brant ned

Grimstad : Ingen kom til skade da en jakthytte brant ned til grunnen på Nygrenda ved Grimstad i 04-tiden natt til i går.

Det var en person som befant seg i hytta som meldte fra til brannvesenet.

Det var ingen store verdier i hytta.

Døddrukken drosjepassasjer

Arendal: En drosjesjåfør måtte tilkalle politiet da han ikke fikk liv i en døddrukken passasjer. Passasjeren hadde heller ikke oppgitt skikkelig adresse for kjøreturen.

Da politiet endelig fikk liv i den 14 år gamle gutten fra Arendal, ble han så sint at politiet så seg nødt til å frakte ham med seg til fyllearresten.

Truet dørvakt med kniv

Kristiansand: En mann ble pågrepet av politiet for å ha truet dørvakten på Quarten Café i Markensgate med kniv klokken 01.40 natt til i går. Gjerningsmannen er en 19 år gammel mann fra Kristiansand. Han er anmeldt for vold og trusler.

Slått i ansiktet

Kristiansand: En 19 år gammel gutt fra Mosby ble slått i ansiktet under et slagsmål på Torheim i Mosby natt til i går.

Da politiet kom til stedet var det mye ungdommer samlet.

19-åringen fikk ikke alvorlige skader, og ingen er tatt for ugjerningen.