En uke etter at han scoret det første målet i 4-0-seieren over Ayr i ligacupfinalen, la stryningen denne gang opp til det første målet i 3-0-seieren over Partick Thistle i semifinalen på Hampden Park.Flo var involvert i mye. Han skapte sjanser for andre og satte keeper Kenny Arthur på flere prøver. I det 10. minutt rullet han ballen til tyske Christian Nerlinger, som scoret med et utagbart venstrebeinsskudd.

Flo kunne hatt straffe noen minutter senere da han ble felt, og lagde mange problemer for Partick-forsvaret før Nerlinger doblet ledelsen i det 72. minutt etter godt samspill med Peter Løvenkrands.

En Flo-heading i det 78. minutt måtte reddes på streken, men sekunder senere scoret lagkaptein Barry Ferguson etter at Flo igjen hadde vært involvert. Ferguson måtte ha en smertestillende sprøyte for å spille på grunn av en ribbeinsskade, og det er tvilsomt om han kan spille landskamp for Skottland onsdag.

Den suverene serielederen Celtic slo Ayr 3-0 i sin semifinale lørdag, og de to storklubbene møtes i finalen på Hampden Park 4. mai.