Grimstad kl. 00.01: Flere ungdommer i slagsmål ved lyskrysset. Saken får ikke noe etterspill. Det ble ordnet opp på stedet da politiet kom. Betegnes som «internt småbråk».

Kristiansand kl. 00.14: Ei 17 år gammel jente ble tatt med falsk legitimasjon og nektet å oppgi personalia på utestedet Leopold. Hun prøvde seg på en bløff overfor politiet. I følge politiet hadde jenta «veldig dårlig kunnskaper om både søsken og foreldre», så bløffen ble avslørt. Hun ble brakt inn til politivakta og hentet av familie senere.

Mandal kl. 00.30: Fra Livegen ble det meldt om slagsmål. Da patruljen kom til stedet, var slagsmålet avgjort og ingen skadet. Det kan bli en anmeldelse i ettertid.

Kristiansand kl. 00.50: En mann kom hjem til bopel i Stener Heyerdals gate og fant at uvedkommende hadde begått innbrudd og tyveri. Det hadde skjedd etter klokken 20.00 fredag kveld. Et kjellervindu ned til to hybler var sparket inn og en veske med dvd-er pluss en videospiller var stjålet.

Mandal kl. 01.15: Politiet stoppet en BMW med tre kjente personer i på Skoieheia. De tok beslag i amfetamin og datautstyr, som det er mistanke om er tyvegods. De ble brakt inn til Mandal og innsatt i arresten, blir sittende til avhør lørdag. To 30-åringer er fra Mandal og Kristiansand, mens en 24-åring er uten fast bopel.

Kristiansand kl. 01.40: I løpet av kort tid fikk politiet fire meldinger om rød nødrakett i retning Korsvikfjorden fra byen. Hovedredningssentralen ble rutinemessig varslet, det ble sendt ut melding til båter i området og losbåten ble sendt ut. Det kom også senere melding fra Østre Randøya som tydet på at den angivelig ulovlige oppskytingen hadde skjedd nærmere Tømmerstø. Ingen ting ble observert, og ingen var savnet. Dermed kan det ha vært noen som skjøt opp raketter for «gøy». {ndash} Folk skal vite at det settes i gang et stort apparat straks slikt skjer. Vi kan ikke ta sjansen på å bomme på en nødmelding, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

Søgne kl. 01.35: Fra Høllen Brygge ble det bedt om bistand for å fjerne en kranglete, beruset person. Innen politiet kom fram, var mannen tatt hånd om og fjernet.

Kristiansand kl. 02.15: Legevakten trengte hjelp for å fjerne en sterkt beruset person som måtte tas hånd om av andre enn legen. 45-åringen fra Birkenes ble tatt med til fyllearresten.

Kristiansand kl. 02.19 : En 21-åring ble banket opp av en gjeng på 8-10 ungdommer, hvorav mange av afrikansk opprinnelse, utenfor Morgans kafe i Markens gate. Offeret hadde fått et kraftig kutt i bakhodet og et merke på haka. Gjengen var vekk da politiet kom. 21-åringen ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

Kristiansand kl. 02.26: Politiet fikk melding fra Brøviglia i Voiebyen om at ungdommer sparket i postkasser og tømte søppelkasser. De hadde ikke kapasitet til å rykke ut, men er interessert hvis andre har opplysninger om hvem som kan stå bak skadeverket i området.

Arendal kl. 02.50: En far og sønn barket sammen i slagsmål utenfor et utested i Arendal sentrum. De to kamphanene ble tatt med inn til politiet. Det ligger an til familieråd mellom 45-åringen og hans 19 år gamle sønn. Det er uvisst hva som lå bak slåsskampen.

Flekkefjord kl. 03.02: En bil i en dobbel garasje i Tverrteigen ble totalskadet i en kraftig brann. Politiet fikk melding om brannen fra brannvesenet. En bil i en garajse brant. Garasjen lå en meter fra nærmeste hus. Det var en stund fare for spredning av brannen, men etter tjue minutter hadde brannvesenet kontroll. Det ble betydelige skader på bilen og garasjen. Over helgen blir åstedet gjenstand for tekniske undersøkelser.

Kristiansand kl. 03.09: To 19-åringer fra Vennesla laget bråk i beruset tilstand på Leopold. Vakten klarte ikke å hanskes med de to, så politiet ble tilkalt og tok dem med til arresten.

Kristiansand kl. 03.30: Det ble meldt om slagsmål i Markens gate utenfor Excellent. Forholdene hadde roet seg da politiet kom. En person ble tatt med av politiet fordi han nektet å fjerne seg fra stedet etter ordre fra politiet. 21-åring av utenlandsk opprinnelse ble sittende inne over natten.

Vennesla kl. 03.40: To kvinner og en mann fikk haik med tre gutter fra Vennesla sentrum og hjem. Under eller etter kjøreturen ble den 53 år gamle mannen banket opp av en 41-åring som var med i bilen. 53-åringen fikk en kraftig blåveis. Politiet pågrep 41-åringen noe senere og kjørte ham til politistasjonen i Kristiansand. Saken vil bli anmeldt.