Først utsikter for tirsdag og onsdag:

Spitsbergen: Sørøst til dels liten storm utsatte steder. Snø. Fra ut på tirsdag sørlig bris. Litt sludd eller snø. Onsdag sørøstlig kuling. Snø eller sludd, vesentlig i østlige områder. Stigende temperatur.

Finnmark:

Sørvestlig bris, liten kuling utsatte steder, fra natt til onsdag sørlig kuling utsatte steder. Ut på onsdag sørvestlig bris, kuling på kysten. Tirsdag for det meste oppholdsvær. Onsdag litt sludd eller regn. Stigende temperatur.

Troms:

Sørvestlig kuling på kysten. Natt til onsdag sørlig sterk kuling utsatte steder. Litt regn av og til, vesentlig i vest, snø i fjellet. Mildt. Onsdag sørvestlig sterk kuling på kysten. Regnbyger, vesentlig i vest, snøbyger i høyden. Litt kjøligere.

Nordland:

Tirsdag sørvestlig bris, kuling på kysten. Fra ut på ettermiddagen sørlig sterk kuling på kysten, om kvelden storm i Lofoten og Vesterålen. Regn av og til, snø i fjellet. Mildt. Onsdag vestlig bris, av og til kuling på kysten, til dels sterk kuling nord for Bodø. Regn og sluddbyger, snøbyger i høyden. Litt kjøligere.

Trøndelag og Møre og Romsdal:

Tirsdag sørvestlig kuling på kysten, fra om ettermiddagen sterk kuling i ytre Namdal, liten storm nær Stad. Litt regn, vesentlig på kysten og nord for Trondheimsfjorden. Mildt, til dels svært mildt i indre strøk av Møre og Romsdal. Onsdag vestlig bris, av og til kuling på kysten. Noen regnbyger, snøbyger i høyden. Kjøligere.

Vestlandet sør for Stad:

Tirsdag sørlig til dels liten storm på kysten. Regn, fra om ettermiddagen til dels store nedbørsmengder. Mildt. Onsdag vestlig bris, til dels kuling på kysten i nord. Noen regnbyger, snøbyger i fjellet. Litt kjøligere.

Østafjells og fjellet i Sør-Norge:

Sørvestlig kuling på kysten og i fjellet. Litt regn av og til, snø i fjellet. Fra ut på onsdag vestlig bris. Enkelte snøbyger i vestlige fjellstrøk, ellers oppholdsvær. Stigende temperatur, men kaldere i fjellet igjen utpå onsdag.

Videre utsikter for perioden torsdag til og med søndag:

Spitsbergen: Overveiende østlig bris, av og til kuling. Litt snø av og til. Forholdsvis mildt, men synkende temperatur utover i perioden.

Nord-Norge: Vind for det meste mellom sør og vest, kuling på kysten og i fjellet først i perioden. Perioder med nedbør, mest i Nordland. Forholdsvis mildt, men kjøligere utover i perioden.

Sør-Norge: Torsdag sørvestlig til dels storm på kysten av Vestlandet og Trøndelag. I resten av perioden vind mellom sør og vest, av og til kuling på kysten og i fjellet. Perioder med nedbør, særlig på Vestlandet, lange perioder med opphold østafjells. Gradvis synkende temperatur.

Værutsikter for de nære havområder for tirsdag 14. desember til og med søndag 19. desember:

Først utsikter for tirsdag og onsdag:

Utenfor Finnmark:

Sørvestlig liten kuling, fra natt til onsdag sørlig kuling. Ut på onsdag sørvestlig kuling. Tirsdag for det meste oppholdsvær. Onsdag litt regn.

Utenfor Troms:

Sørvestlig kuling. Litt regn av og til. Natt til onsdag sørlig liten storm. Regn. Onsdag sørvestlig sterk kuling. Regnbyger.

Utenfor Nordland:

Tirsdag sørvestlig kuling. Fra ut på ettermiddagen sørlig liten storm, om kvelden full storm utenfor Lofoten og Vesterålen. Regn av og til. Onsdag vestlig bris, av og til kuling, til dels sterk kuling nord for Bodø. Regn og sluddbyger.

Utenfor Trøndelag og Møre og Romsdal:

Tirsdag sørvestlig kuling, fra om ettermiddagen liten storm. Regn. Onsdag vestlig bris, av og til kuling. Noen regnbyger.

Nordsjøen:

Nordlige del: Tirsdag sørvestlig liten storm. Regn. Onsdag nordvestlig liten kuling, senere vestlig liten kuling. Enkelte regnbyger. Sørlige del: Sørvestlig kuling. Litt regn av og til. Ut på onsdag nordvestlig bris, senere vestlig bris. Etter hvert opphold.

Skagerrak:

Sørvestlig til dels sterk kuling. Litt regn og yr av og til, snø i fjellet. Fra onsdag ettermiddag vestlig bris. Oppholdsvær.

Videre utsikter for perioden torsdag til og med søndag:

Utenfor Nord-Norge: Vind for det meste mellom sør og vest, kuling først i perioden. Perioder med nedbør.

Utenfor Trøndelag og Møre og Romsdal, samt Nordsjøen og Skagerrak: Torsdag sørvestlig til dels storm. I resten av perioden vind mellom sør og vest, av og til kuling. Perioder med nedbør.