KRISTIANSAND: Et stort antall ungdommer i biler samlet seg i Sørlandsparken lørdag natt. Politiet ville ikke ha ansamlingen og løste den opp etter at det ble gitt et par anmeldelser. Senere på natten samlet mange fra den samme gjengen seg i området ved Odderøya uten at det ble noe bråk på dette stedet.

Bot for drikking

MANDAL: En 25 år gammel mandalitt fikk 3000 kroner i bot, etter at han drakk på offentlig sted i Mandal sentrum klokken 00.50 natt til søndag.

Slått i ansiktet

KRISTIANSAND: En person ble natt til søndag kjørt til Sørlandet sykehus i Kristiansand etter å ha fått kraftige slag i ansiktet. Hendelsen skjedde ved Rutebilstasjonen klokken 3.45. Knuste rute

KRISTIANSAND: En 25 år gammel mann ble pågrepet av politiet etter at han hadde kastet en flaske gjennom et butikkvindu i Tollbodgata natt til sødang.

Til legesjekk etter nachspiel

KRISTIANSAND: En person ble klokken ni søndag morgen kjørt til legevakta etter en slåsskamp på et nachspiel i Vestheiene. Mannen hadde blant annet fått et kutt i leppa.

Bil stjålet

KRISTIANSAND: En rød Honda CRV ble natt til søndag stjålet fra Vardåsveien på Søm. Registreringsnummeret på bilen er PP 23061.